Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
12.10.2011
Dutch Dragoon Cup

De Dutch Dragoon Cup op het Veerse Meer afgelopen weekend was een ongelooflijk succes! Ondanks de vele regen en wind, hebben onze 9 jeugdleden zich ontzettend goed geamuseerd en vooral ook heel goed gevaren!
Proficiat aan Henri en Emilie met hun eerste plaats bij de Dragoons (18 deelnemende Dragoons!). Uiteraard ook een dikke proficiat aan Alec en Sophie met de 3de plaats, Thomas en Marie met de 4de plaats en Sidney en Marie met hun 12de plaats. August en Denise vaarden in de 16 klasse een heel mooie 4de plaats.
De foto's van het weekend komen weldra online.
 

The Youth RBSC Games & Championsdiner

Aangezien we het zo jammer vinden dat het Youth seizoen er al op zit, willen we toch nog een zeildag organiseren. Enkel te veel wind zou ons kunnen tegen houden... Daarom hebben wij het volgende bedacht: Op zaterdag 22 oktober (voor de Championsdiner) organiseren we de Youth RBSC Games in Duinbergen. Op woensdag 19 oktober laten we jullie per newsletter weten of de Youth RBSC Games met het weer zullen kunnen doorgaan of niet. De Dragoons staan nu nog op de trailers van het Veerse meer, en zullen dus, als het weer het toelaat, op zaterdag 22 oktober naar het strand gebracht worden om een laatste maal te varen dit jaar. We spreken af om 10u in Duinbergen om alle boten op te tuigen. Om 12u beginnen we met the Youth RBSC Games: een ludieke wedstrijd zo dicht mogelijk tegen het strand. Zo kunnen we voor de laatste keer de show stelen op het strand!
Graag verneem ik van jullie voor dinsdag 18 oktober of jullie vrij zijn op 22 oktober om te komen per mail naar laurent@rbsc.be . Het is belangrijk voor ons om te weten of er deelnemers zullen zijn of niet... 
Na het zeilen volgt dan de Championsdiner waar alle winnaars, en er zijn er veel bij de Youth, in de bloemetjes gezet zullen worden. Hopelijk blijft iedereen ook mee eten op de Championsdiner? Inschrijven kan per mail naar duinbergen@rbsc.be .
 

Grand Prix de l'Armistice / Maubuisson

Van 11 tot 13 november wordt er in Maubuisson, naast Bordeaux in Frankrijk, de Grand Prix de l'Armistice gevaren voor de Hobie Cat 16's en C3's. Via volgende link vinden jullie meer informatie over de wedstrijd. Via deze link kunnen jullie inschrijven voor de wedstrijd, vergeet dit zeker niet te doen, het is in jullie voordeel en motiveert meer andere zeilers om ook te komen!
Zoals ieder jaar, hebben wij een heel goed adres voor logement: chaletjes in de bossen vlak bij het meer. Het is dus wel belangrijk voor ons om te weten wie er allemaal mee gaat om de reservaties te kunnen maken.
Graag had ik van jullie geweten per mail voor vrijdag 21 oktober wie er van jullie mee wil gaan. Graag ook bij vermelden:
- heb je vervoer? Zo ja, nog vrije zitplaatsen?
- heb je logement nodig? Voor hoeveel personen en wie?
- heb je een eigen trailer?
ook voor zij die nog geen zeilpartner hebben, laat het ons weten en we kijken of we iemand vinden.
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven