Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
De RBSC-kampioenen in de bloemetjes.

Naar goede gewoonte eindigen we het zeilseizoen met een spetterend feest waarbij we al onze kampioenen in de bloemetjes zetten.

U bent welkom op Zaterdag 22/10/2011 in de Beachclub van Duinbergen. Het startuur is voorzien omstreeks 19h00. Vrienden en kennissen zijn uiteraard ook welkom, deelname kost 23€ per persoon. Alle kampioenen zijn natuurlijk geïnviteerd.

Kunt u zo vriendelijk zijn om ons vooraf door te geven of u al dan niet aanwezig zal zijn en met hoeveel personen wij u mogen verwachten? Een telefoontje  volstaat op nummer 0495 202 903. GELIEVE GEEN SMS TE GEBRUIKEN!

We hebben goed nieuws! Het weer ziet er super uit: zon en 4 bft, dus we zullen zeker overdag kunnen varen. Met andere woorden , ook de Youthgames zullen doorgaan. Als er nog jeugd is die wenst deel te nemen gelieve contact op te nemen met Laurent.

Alvast tot dan,

Robby


 

De Sint

Beste lieve kinderen,

Ik benzoals elk jaar terug begonnen aan mijn lange reis vanuit Spanje naar jullie contreien.
Volgens mijn GPS zal ik aankomen in Duinbergen omstreeks 15hoo op zondag 27 november.
Zoals jullie reeds van mij gewoon zijn, werk ik graag georganiseerd en daarom vraag ik jullie om mijn assistent Robby op de hoogte te houden van jullie komst.
De sint is al een beetje ouder en dus vergeet ik ook wel eens iets, willen jullie daarom ook nog eens zeggen hoe oud jullie ondertussen zijn? Zo kan ik voor ieder kindje een geschikt kadootje meebrengen....
De Sint

 

Upcoming events

22.10.11 Youthgames - Duinbergen

25.11.11 Youth Party - tbc
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven