Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
14.11.2011
!!! Youth Dinner & Party 25 november !!!

VERGEET NIET TE MAILEN OM JULLIE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE DINER!!!!!!!

Om ons seizoen nog mooi af te sluiten organiseren we, zoals elk jaar, op 25 november, de Youth Dinner & Party. Dit jaar zal deze doorgaan in Hoeve de 4 ambachten, Hazegrasstraat 149 te Knokke. Op het menu staan hapjes vooraf, een overheerlijke winter BBQ en een dessertje om af te sluiten. Dit allemaal voor slechts 25€ per persoon. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar het jeugdteam zelf voor het programma van volgend jaar. Inschrijven voor de diner doe je door voor 22 november te mailen naar laurent@rbsc.be . Enkel voor de party achteraf komen mag zeker ook.
Uiteraard rekenen we massaal op jullie aanwezigheid en ook jullie hulp de avond zelf en de dag erna om op te kuisen.
Het spreekt ook vanzelf dat hoe meer gasten we hebben die avond, hoe leuker het wordt en hoe groter de opbrengst, dus is het ook aan jullie om massaal jullie vrienden, kenissen en familie uit te nodigen voor deze Youth Dinner & Party. Via deze link kom je op de Facebook pagina die je dan verder kan promoten.
Aangezien we zo veel mogelijk opbrengst willen genereren, is wat extra sponsoring om onze kosten van de avond te dekken meer dan welkom. Via volgende link vinden jullie een document waarmee jullie aan de slag kunnen. Ga eens rond bij je bakker, slager, kruidenier, bedrijven van familie en kenissen om te vragen of zij niet een beetje willen sponsoren. Hou juist rekening met een minimum bedrag van 25€. Gelieve de documenten dan zo snel mogelijk terug te bezorgen aan Laurent. Als iedereen een paar sponors kan aanbrengen, komen we tesamen zeker al aan een mooi bedrag!

Vergeet dus niet:
- je zo snel mogelijk inschrijven per mail voor de diner zelf.
- zo veel mogelijk mensen uit te nodigen.
- rond te vragen voor sponsoring. Celine De Wolf en Emma Coppens hebben al vele handelaars in Knokke en Duinbergen bezocht en hebben samen een heleboel sponsoring gevonden. Wanneer gaat de rest eens rond in zijn gemeente, bij kenissen, familie en vrienden???

 

GPA in Maubuisson

We zijn net terug van een fantastisch zeilweekend in Maubuisson.
Een verslag van de wedstrijd kunnen jullie via volgende link nalezen.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven