Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
14.12.2011
Seizoen 2012

2011 loopt stilletjesaan op zijn einde... en onze voorbereidingen voor de kalender van 2012 ook! Allereerst, hoe kunnen we volgend jaar beter starten dan met een nieuw logo dat ons handelskenmerk, de grote rode Y, nog beter in de verf zet? Hiernaast kan u dit nieuwe logo al bewonderen.

We hopen jullie binnenkort nog te mogen verwelkomen op de Sail for life op 21 december in Heusden vanaf 14u om deel te nemen aan de Speed Run. Meer info hebben jullie al gekregen door de Newsletter van Sail for Life.
Op 15 januari nodigen we jullie allemaal terug uit in Heusden om 11u30 voor de nieuwjaarsreceptie. Hier zal onze jeugd die deelgenomen heeft aan een EK of WK een cheque in ontvangst mogen nemen van de RBSC.

Het seizoen 2012 dan... via volgende link vinden jullie onze voorlopige kalender voor volgend jaar. Op 20 januari nodigen we jullie samen met jullie ouders uit in Duinbergen om 20u in voor een info vergadering om het komende seizoen, de doelstellingen etc. toe te lichten. 1 puntje dat naar 2012 al zal veranderen is het uitlenen van kledij, meer hierover in de paragraaf hieronder.
Kunnen jullie me jullie aanwezigheid per mail bevestigen voor 15 januari naar laurent@rbsc.be?

Zeilkledij 2012

We hebben gemerkt dat er steeds meer Youth leden zijn die niet hun eigen trapeze, zwemvest of pak hebben. Met de zeilschool hebben we jullie steeds dat materiaal uitgeleend, maar dit begint voor ons een probleem te worden omdat we te veel moeten uitlenen en niet meer genoeg hebben voor de zeilschoolwerking... Vanaf 2012 vragen we dan ook dat iedereen zijn eigen materiaal heeft. Maar... uiteraard willen wij en Passion jullie daarbij helpen. De zeilwinkel Passion heeft mooie kortingen van 20% op enkele artikelen aangeboden zodat we een groepsaankoop kunnen doen. Via volgende link kunnen jullie de artikelen, prijzen en beschikbare maten bekijken.
Wij zullen de bestelling dan bundelen en alles tesamen bestellen. Begin volgend seizoen krijgt iedereen dan zijn nieuwe spullen die hij gekocht heeft.
Dit is de perfecte gelegenheid om nog snel je een zwemvest of trapeze te vragen voor onder de kerstboom!
Kan iedereen me voor 10 januari zijn bestelling doorgeven?

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven