Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
10.01.2012
Zeilkledij 2012

Allereerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

Misschien dat er door de examenstress verschillende onder jullie waren die onderstaand berichtje nog niet goed gelezen hebben, maar we willen zeker zijn dat jullie deze aanbieding niet missen dus...

We hebben gemerkt dat er steeds meer Youth leden zijn die niet hun eigen trapeze, zwemvest of pak hebben. Met de zeilschool hebben we jullie steeds dat materiaal uitgeleend, maar dit begint voor ons een probleem te worden omdat we te veel moeten uitlenen en niet meer genoeg hebben voor de zeilschoolwerking... Vanaf 2012 vragen we dan ook dat iedereen zijn eigen materiaal heeft. Maar... uiteraard willen wij en Passion jullie daarbij helpen. De zeilwinkel Passion heeft mooie kortingen van 20% op enkele artikelen aangeboden zodat we een groepsaankoop kunnen doen. Via volgende link kunnen jullie de artikelen, prijzen en beschikbare maten bekijken.
Wij zullen de bestelling dan bundelen en alles tesamen bestellen. Begin volgend seizoen krijgt iedereen dan zijn nieuwe spullen die hij gekocht heeft.
Dit is de perfecte gelegenheid om met jullie nieuwjaarscentjes de geschikte zeiluitrusting te kopen!
Kan iedereen me tegen morgen 11 januari zijn bestelling doorgeven?

Komende activiteiten

- Deze zondag 15 januari worden alle jeugdleden die deelnamen aan een EK of WK in de bloemetjes gezet en krijgen een financiƫle ondersteunen. Dit gebeurt tijdens onze traditionele nieuwjaarsreceptie in Heusden om 11u30. Hopelijk kunnen we elkaar daar talrijk begroeten om op het nieuwe jaar te klinken!

- Op vrijdagavond 20 januari is er de info avond over het komende seizoen om 20u in Duinbergen. Gelieve jullie aanwezigheid te bevestigen via mail naar laurent@rbsc.be .

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven