Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
11 jan 2012
Nieuwjaarsreceptie

Beste vrienden en leden ,

 

graag vraag ik jullie om even deze nieuwsbrief rustig te lezen , er staan wat interessante dingen in ....:)

Eerst en vooral mijn beste wensen voor het nieuwe jaar , hopelijk komt alles uit wat jullie verlangen , moge de gezondheid tip top blijven of worden , en mag op sportief vlak de streefdoelen worden bereikt en dat het weer ons ook gunstig mag gezind zijn dit komende jaar .

Na verschillende recepties en drinks , heeft de club ook een nieuwjaarsreceptie georganiseerd komende zondag in ons clubhuis te heusden . Teun en zijn team zullen ons daar verwelkomen voor een hapje en drankje vanaf 11.30 u , ook dit zal de gelegenheid zijn om de talrijke Youth teams in de bloemetjes te plaatsen en nogmaals te vermelden , maar natuurlijk ook de gelegenheid om elkaar nog eens te zien . Santé ...

Wie wenst te vertrekken uit knokke , kunnen we misschien samen rijden , je mag me steeds een mail sturen naar zoute@rbsc.be om af te spreken .

Sailing Manager 2011

Afgelopen week werden we aangenaam verrast door een mail van het KBYV om ons te melden dat we genomineerd zijn als club met het ganse team van de organisatie van het WK Dart 18 , natuurlijk zijn we nog maar enkel genomineerd , maar niettemin al heel blij met deze erkenning , maar we kunnen de titel behalen met hulp van jullie nl .

50 % van de stemmen worden geteld via sms , de andere helft zijn de clubs zelf die een eenmalige stem mogen uitbrengen . Via de sms kan meerdere keren , hoe gaat men te werk :

sms naar het nummer 3378 met de tekst Mgr 1 (let wel op de hoofdletter M en de spatie tussen Mgr en 1 ) , dan krijgen we en jullie club een stem meer en misschien de kans voor de titel .

Alvast bedankt voor jullie medewerking , sms kan tot 5 feb.

Wedstrijden 2012

De volledige kalender staat nu online , na veel over en weer lobbyen om de ganse europese kalender niet te veel te dwarsbomen , heeft ons secretariaat toch weer een mooie kalender klaar voor 2012 met voor elke zeiler wat wils .

Deze kun je alvast inkijken en plannen via volgende link

Scholingen jeugd 2012

1 januari is de start van het nieuwe jaar maar ook de start van de inschrijvingen voor de jeugd voor onze zeilstages in de diverse basissen , Duinbergen , Heusden en het Zoute doen al jaren zeilstages en de vraag is steeds groot .

De leden krijgen hiervoor , dankzij hun lidnummer , voorrang op de niet-leden en daarom kunnen niet-leden maar enkel inschrijven vanaf 1 februari , dus laat deze kans niet gaan want vele weken vullen zich vlug vol . Natuurlijk kunnen jullie als lid op ieder moment na 1 feb ook blijven inschrijven .

Via volgende link komen jullie op de inschrijvings formulieren ...

Dusseldorf Boat Show

Onze havenmeesters van Zeebrugge hebben dit jaar gezorgd voor een georganiseerde uitstap naar de boat show van Dusseldorf , ziehier hun aankondiging , ik ga alvast mee :

RBSC on Tour: BOOT Düsseldorf op vrijdag 27 januari reserveer nu!
Voor het eerst gaan we in clubverband naar Düsseldorf om BOOT 2012 te bezoeken.
Europa's grootste botenbeurs biedt voor elk watersportliefhebber een enorm aanbod en een bezoek loont stevast de moeite.
Voor de prijs van €35,00 bekomen jullie een toegangsticket én de busreis vanuit Zeebrugge of Gent.
Datum:27 januari
Opstapplaats: Zeebrugge havenkantoor om 06:45 en Heusden om 07:30
Terugkomst: (tussenstop in Heusden) in Zeebrugge rond 20:30

De plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap.
De reservatie is pas definitief na overschrijving van €35,00/persoon op rekening: 290-0539350-51 BIC: GEBABEBB IBAN: BE75 2900 5393 5051

Vele groeten en tot op één van onze evenemten , nog een 80-tal dagen en de clubs staan weer waagwijd open voor jullie

sven

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven