Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
22 maart 2012
Wat doe je op minder dan één uur???

Beste leden,

geloof het of niet maar de loods te Heusden was in minder dan één uur tijd met de grond gelijk gemaakt. Op de koop toe was het afbraakmateriaal gesorteerd in die zelfde tijd. Zoals het er nu naar uit ziet zullen er deze avond nog weinig sporen te vinden zijn van deze loods.

Foto’s kunnen jullie de komende dagen steeds vinden op onze website. Van zodra er veranderingen zijn zullen ik deze toevoegen.

Binnenkort beginnen ze dan ook met de grondwerken en zal men ook de grindkernen gieten.

Uiteraard kunnen jullie steeds ter plaatse deze werken komen bekijken.

Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Sailing School

Tijdens alle weken van de zomervakantie worden er cursussen op Optimist, Laser, RS Feva, 420, Catsy en Advance georganiseerd op het Damslootmmer. 

Meer informatie vind je via deze link. Ook kan je op die pagina inschrijven in de zeilschool. Hou er wel rekening mee dat de inschrijvingen een stuk sneller gaan als vorige jaren. De eerste week is bv. al meer dan een maand helemaal vozet.

Swell Clean Beach Cup

 Zondag 25 maart.

Via deze link alle info. 

 

Vorig jaar namen 35 landen en 42.000 vrijwilligers op 1.200 locaties deel, ze haalden 38 volle autobussen afval van het strand. België droeg een grote steen bij met 853 deelnemers die 4,5 ton afval van 36 kilometer strand haalden. Zo werd meer dan de helft van de Belgische kust opgeruimd. Swell zet graag opnieuw zijn schouders onder een overkoepelend project: de Swell Clean Beach Cup III.

Swell bezorgt op 25 maart elke deelnemer aan elke deelnemende surfclub een OLA ijsje en Red Bull maar enkel de club met het grootst aantal deelnemende opruimers wint de Swell Clean Beach Cup en een verrassingsact op zondagavond.

Jaarlijkse Algemene Vergadering

Dit jaar wordt onze Algemene Vergadering van onze club gehouden op 5 mei. 

Deze zal plaatsvinden in onze basis in Zeebrugge. Dit zal gepaard gaan met de inhuldiging van de nieuwe Alberta. 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven