Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
22 maart 2012
Swell Clean Beach Cup komende zondag

 Beste leden en vrienden ,

 

Komende zondag , afspraak om 13.30u , nog voor de opening van de club , zouden we graag met z'n allen afspreken op de club om een gezamelijke opruimbeurt te geven , dit is een nationaal evenement en goed voor onze moeder natuur . Wij krijgen de opdracht om alle vuil op het strand te verzamelen van de club tot aan de club van river woods . Maar natuurlijk kunnen wij dit niet alleen , kunnen wij op jullie aanwezigheid rekenen ? Het zal mooi weer worden , en ideaal om buiten te vertoeven , het is geen zwaar werk , zie het als een wandeling met doel ..... nadien word er een grote groepsfoto gemaakt , het vuilnis word gewogen , een drankje en ijsje aangeboden en gezellig samen zijn ....tot dan , wij rekenen op jullie :)

Via deze link alle info. 

 

Vorig jaar namen 35 landen en 42.000 vrijwilligers op 1.200 locaties deel, ze haalden 38 volle autobussen afval van het strand. Belgiƫ droeg een grote steen bij met 853 deelnemers die 4,5 ton afval van 36 kilometer strand haalden. Zo werd meer dan de helft van de Belgische kust opgeruimd. Swell zet graag opnieuw zijn schouders onder een overkoepelend project: de Swell Clean Beach Cup III.

Swell bezorgt op 25 maart elke deelnemer aan elke deelnemende surfclub een OLA ijsje en drankje  maar enkel de club met het grootst aantal deelnemende opruimers wint de Swell Clean Beach Cup en een verrassingsact op zondagavond.

Jaarlijkse Algemene Vergadering

Dit jaar wordt onze Algemene Vergadering van onze club gehouden op 5 mei. (let wel : dit is een nieuwe datum )

Deze zal plaatsvinden in onze basis in Zeebrugge. Dit zal gepaard gaan met de inhuldiging van de nieuwe Alberta. 

Ons nieuw clubhuis in zeebrugge verdient dan ook een inhuldiging met stijl , de club doet er alles aan om  van dit gebeuren iets unieks te maken .

MEER INFORMATIE VIA DEZE LINK

Alle leden en sympathisanten welkom

tot een volgende nieuwsbrief , nu ga ik wat werken en bruinen :)

sven

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven