Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
7 april 2012
Jaarlijkse Algemene Vergadering

De Commodore André Annicq en de leden van de Raad van Bestuur van de Royal Belgian Sailing Club
nodigen alle leden en sympathisanten uit op de inhuldiging van het nieuwe clubhuis “Alberta” te
Zeebrugge op zaterdag 5 mei 2012 om 17.00 uur.

Het nieuwe clubhuis zal feestelijk worden ingehuldigd door Burgemeester Patrick Moenaert & Commodore André Annicq.
Tijdens deze mijlpaal in de clubgeschiedenis zal er ook een Art Funding – “Uw Tijd voor de Club”- met Kunstenaar Kris Martin worden gehouden. Uiteraard zullen we daarna (vanaf 19u.) het clubhuis op gepaste wijze openen met een Walking Dinner & spetterende Party.
We hopen jullie Talrijk te mogen verwelkomen!
 

Paasgrabbel 2012

Op zaterdag 14 april gaat onze Paasgrabbel 2012 door op de club in het Zoute , alle kinderen van 3 tot 11 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan de diverse aktiviteiten georganiseerd voor hen : eierenzoektocht , schilderen , pannenkoeken , drankje , prijsuitreiking met loterij en prijs voor iedereen ....kortweg een leuke middag met de kinderen op het strand . Inschrijven kan via mail naar zoute@rbsc.be met vermelding van leeftijd kindje of kinderen en naam . Inschrijven kan ook aan de bar ter plaatse tot vrijdag 13 april . (prijs 18 euro per kindje , incl snack en prijzen )

Dezelfde avond , op zaterdag 14 april is er voor de leden en vrienden ook een openingsdrink vanaf 19 u , hapje en drankje worden u aangeboden door de club gevolgd door misschien wat meer babbel en leuke muziek met Dj . Hopelijk mogen we jullie met velen verwelkomen op het spetterende zeilseizoen 2012!!!

Swell Beach clean up

De swell beach clean up is verlopen in mistige toestanden , weliswaar konden we toch op 38 man rekenen om mee te helpen , wat een goede samenkomst was . In totaal hebben we in vuilniszakken 103 kg vuil samengeraapt op een oppervlakte van 1.3km op 150m . Daarbij hadden we nog een trailer vol met groot vuil , takken , balken , afgedankte ligstoelen , zelfs een volledige grasmat van één of andere villa die een nieuw gazon heeft gekregen :)

Bedankt aan alle medewerkers

 

tot later op het strand

sven

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven