Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
13 april 2012

Beste Leden,

Tijdens de paasvakantie was er te tijdens de eerste week training te Heusden voor de Youth. 18 van de 29 zeilers hebben deelgenomen aan deze stage. Voor de zeilers was het super dat Sebastien Godefroid ook drie dagen aanwezig kon zijn voor de begeleiding. Graag danken wij hiervoor de steun van MC Donalds aan de Youth. Helaas was het uitzonderlijke zomerweer dat we kenden voor de paasvakantie niet meer van de partij maar wat lagere temperaturen konden toch de pret niet drukken. Na het laatste weekend van de paasvakantie zullen de trainingen doorgaan op zondagmiddag. Foto’s kan je bekijken via de deze link.

Daarnaast kunnen we jullie ook meedelen dat de A-brevet cursus start op 14 april. 13 gemotiveerde zeilers zullen gedurende 5 weekends deze lessen volgen. Dit is hun stap in de richting tot lesgever te Heusden.

De loods is ondertussen helemaal weg …. , de funderingen zijn de grond ingeduwd tot op een diepte van 10m en nog steeds is het raar om na vele jaren te Heusden toe te komen zonder dat de oude loods er is. Nu veel tijd zullen we niet krijgen om aan dit beeld te wennen daar volgens de planning van Naessens de loods en vloer klaar zullen zijn p 11mei. Vanaf 15 mei zal de vloer uitgedroogd zijn en kan de binnenafwerking aangevat worden. Foto’s van iedere fase van de werken kan je steeds bekijken via de website.

15 april is er te Heusden een jaarlijkse initiatiedag roofvissen. Deze 2de editie kent nu al meer inschrijvingen als vorig jaar. Dit is een uitgelezen kans om alle vismateriaal en kunstaas te testen via een stand van de goeie vangst. Ook kan er gevist worden uit een boot of bellyboat. Inschrijven kan via teun@rbsc.be of info@degoeievangst.be.

Graag kijken wij er naar uit jullie te kunnen verwelkomen tijdens één van de eerst komende dagen -of weekends.

Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Jaarlijkse Algemene Vergadering

De Commodore André Annicq en de leden van de Raad van Bestuur van de Royal Belgian Sailing Club
nodigen alle leden en sympathisanten uit op de inhuldiging van het nieuwe clubhuis “Alberta” te
Zeebrugge op zaterdag 5 mei 2012 om 17.00 uur.

Het nieuwe clubhuis zal feestelijk worden ingehuldigd door Burgemeester Patrick Moenaert & Commodore André Annicq.
Tijdens deze mijlpaal in de clubgeschiedenis zal er ook een Art Funding – “Uw Tijd voor de Club”- met Kunstenaar Kris Martin worden gehouden. Uiteraard zullen we daarna (vanaf 19u.) het clubhuis op gepaste wijze openen met een Walking Dinner & spetterende Party.
We hopen jullie Talrijk te mogen verwelkomen!
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven