Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
17.04.2012
Training 21 april NU ZATERDAG in DUINBERGEN

Op de kalender staat er een training voor de topgroep in Duinbergen (dus niet in Zoute) gepland nu zaterdag 21 april. Aangezien er zeer veel deelnemers naar Carnac mee gaan, gaan we de training van nu zaterdag zowel voor alle Dragoons, C3's als F16's doen.
dus nu ZATERDAG 21 APRIL TRAINING IN DUINBERGEN, AFSPRAAK DAAR OM 10U.
Na Carnac zullen de trainingen in het Zoute doorgaan en kunnen we de boten daar lossen van de trailers.

Eurocat in Carnac

Volgende week vertrekken we naar Carnac voor de Eurocat! Op donderdag en vrijdag 26 en 27 april houden we eerst nog een training ter plaatse. Vanaf zaterdag start dan de wedstrijd tot en met dinsdag 1 mei. De meesten vertrekken dus woensdag na het school richting Carnac. Een meer gedetailleerde mailing over de logistiek ontvangt iedereen die heeft laten weten mee te kunnen/willen gaan later op de dag nog.
Belangrijk!! Vergeet jullie niet in te schrijven! Via volgende link vinden jullie het inschrijvingsformulier. De Dragoon schrijven zich in in de C4 klasse, de 16's in de C3 klasse en de F16's in de C1 klasse. Alle info die je niet weet, zoals zeilnummer ofzo, laat je maar open of vul je X in. Ter plaatse kunnen we dan nog de juiste info doorgeven, het belangrijkste is dat ze weten dat je mee doet. Vergeet ook jullie RBSC lidkaart en VYF licentie niet mee te nemen. ook je verzekeringspapieren van de boot zal je moeten tonen (boten van de club krijgen dit papier van ons).

Paasstage

Hopelijk hebben jullie even goede herinnering als ons aan afgelopen week! Jullie kunnen nog eens de herinneringen ophalen door het verslag na te lezen via deze link. De foto's en een leuk filmpje kunnen jullie hier bekijken.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven