Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
19 april 2012
Nieuwe paragraaf

Beste Leden,

Enkele weken geleden heeft Luc Hellebuyck een leuk idee aangebracht voor de basis te Heusden. Dit naar aanleiding van het meest bekeken programma ter wereld “TopGear”. Na enig overleg zijn we gekomen om een vast parkoer uit te leggen en dit op jaarbasis zo snel mogelijk rond te zeilen. We moeten uiteraard een waterdicht reglement -en correcte chrono hebben. Komende zaterdag 21april om 10h30 komen we hiervoor samen te Heusden. Wie graag aan dit leuk initiatief meewerkt is uiteraard zeer welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dit wordt een leuke trigger om te komen zeilen.

Misschien was het weinigen of zelfs niemand opgevallen dat er zwerfvuil rond het meer lag … . Ik kan jullie alvast zeggen dat Ronny De Buysscher en Ronny Jonckheere maar liefst 2 volle trailers zwerfvuil hebben weggehaald. Graag wil ik hen hiervoor nogmaals langs deze weg bedanken!!! Mag ik iedereen vragen zijn best te doen alles zo proper mogelijk te houden uit respect voor de natuur en het werk dat deze 2 mensen hebben gedaan.
Ook zullen we nog op 28 april het dode hout rond het meer opkuisen. We zullen hiervoor een grote hakselaar gebruiken. Wie grote stukken hout wil voor de openhaard of hakselhout voor tussen de planten kan dit komen ophalen. Uiteraard vragen wij wel die dag mee te helpen met de werken. Wie gewoon interesse -en sympathie heeft hieraan mee te werken kan dit uiteraard ook. We starten om 10h aan het clubhuis. Tijdens de middag wordt jullie een maaltijd aangeboden als dank. Inschrijven kan via teun@rbsc.be.

Men is terug na het bouwverlof begonnen met de werken te Heusden. Momenteel is men het deel van de fundering die verbonden wordt met de loods aan het gieten.

De trainingen van de Youth op woensdagmiddag zijn terug gestart na de paasvakantie. Tijdens de weekends is de training op zondagmiddag.

Graag kijken wij er naar uit jullie te kunnen verwelkomen tijdens één van de eerst komende dagen -of weekends.

Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven