Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
2.06.2012
5 & 6 mei

We zijn nog maar net terug van Carnac, en we maken ons alweer klaar voor de activiteiten van het komende weekend.

Zaterdag 5 mei

Youth McDo Sailing Day in Zeebrugge. Deze zaterdag is er de Algemene Vergadering in Zeebrugge in de Alberta, en tevens ook de inhuldiging van het nieuwe clubhuis. Een uitgelezen kans voor ons om onze kunstjes te tonen aan alle leden! Wij hebben de Dragoons vanuit Carnac ondertussen al terug gemonteerd in Zeebrugge en maken ze klaar om hier vrijdag leuke 'inport' wedstrijdjes te varen in de jachthaven zelf! Jullie hoeven dus geen boten naar Zeebrugge te brengen of varen, iedereen zal op de Dragoons varen in de haven, zo is het een eerlijke strijd tussen iedereen. Vergeet wel jullie zeilkledij niet mee te nemen!
We spreken af om 13u aan de loods in Zeebrugge. We zullen varen tot ongeveer 18u.

Zondag 6 mei

Op zondag is er een wedstrijdtraining in het Zoute. Dit wil zeggen dat er een wedstrijdbaan zal uitgelegd worden en startjes zullen gegeven worden voor alle leden. Met de youth nemen we hier ook aan deel en jullie favoriete trainers staan jullie op het water met raad en daad bij om alle snelheid uit jullie boten te kunnen halen. De Dragoons zullen door ons naar het Zoute gebracht worden. Iedereen met een eigen boot die nu in Duinbergen ligt, kan deze zelf over varen of nog op de trailer meenemen. We spreken af om 10u in het Zoute zodat we tegen 11u klaar kunnen zijn om op het water te gaan. Iedereen die wil kan zijn boot in het Zoute laten liggen. Jullie ligplaats mogen jullie zowel gebruiken in het Zoute als in Duinbergen.

INDIEN JE NIET AANWEZIG KAN ZIJN, VERGEET NIET TE VERWITTIGEN.

Eurocat in Carnac

Dit jaar waren de weergoden ons jammer genoeg minder goed gezind... Op zondag en maandag was er te veel wind waardoor we door de organisatie op de kant werden gehouden.
Toch kunnen we terug blikken op een zeer geslaagd evenement. Iedereen heeft zich reuze geamuseerd en onze Youth RBSC'ers hebben het uitstekend gedaan! in de C4 klasse behalen Aurélie en Emma het goud zowel op de manches als tijdens de Raid! In de C1 klasse, waar verschillende grote toppers uit de F18 klasse vaarden, hebben onze F16 jeugd het ook schitterend gedaan. Philip en Gaétan eindigen 4de op het klassement van de manches en 9de op de Raid.
Het is duidelijk dat onze jeugdzeilers tot de top behoren!
Ook proficiat aan alle andere mooie resultaten van onze jeugdzeilers. Hier kunnen alle resultaten bekeken worden van de manches en hier van de Raid.
De foto's van afgelopen week zijn hier te bekijken en de verslagen van de eerste dagen vinden jullie hier.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven