Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
20 juni 2011
Sportdag zeilen te Gent zit in de lift

Beste directeur, leerkracht,

De Royal Belgian Sailing Club heeft met zijn basis te Heusden in de laatste 30 jaar een zeer sterke zeilschool opgebouwd tijdens de zomer vakanties. Wij hebben tijdens de zomer van 2011 maar liefst 305 kinderen zeilles aangeboden te Heusden.

Dit jaar zijn wij ook een nieuwe loods aan het plaatsen van maar liefst 500m². Wij integreren hierin een helemaal vernieuwd sanitair en leslokaal. Foto's betreffende de evolutie van de werken kan je bekijken via deze link. Dit gebouw moet af zijn voor eind juni 2012.

Ook de laatste jaren mochten wij al een 20 keer op vraag van een school een schoolsportdag op hun maat organiseren.

De RBSC richt zich sinds 2010 ook met veel enthousiasme op het organiseren van deze schoolsportdagen. Dit van begin mei tot en met eind oktober. Deze initiaties zullen steeds geleid worden door ervaren -en gekwalificeerde lesgevers daar wij kwaliteit hoog in ons vaandel dragen.

Wij kunnen U deze activiteit per dag aanbieden voor maar 13€ per leerling. Bij deze zijn alle kosten naar materiaal en lesgevers inclusief.

Onze doelgroep zijn kinderen vanaf 8 tot en met 14 jaar. De initiaties of lessen zullen dan ook doorgaan op Optimist en Catsy (Catamaran). De maximale capaciteit dat wij per dag hanteren komt overeen met 45 kinderen.

In ons clubhuis kunnen steeds lunchpakketten genuttigd worden. Ook kunnen er drankjes of eventueel eten (op aanvraag spaghetti, Lasagne) besteld worden.

Voor meer informatie mag U mij uiteraard steeds contacteren via teun@rbsc.be 
of 09 227 81 09 / 0477 77 56 68 of kom ik graag bij jullie langs om onze schoolwerking verder toe te lichten.

Graag kijk ik er naar uit om voor jullie school iets te kunnen organiseren.

Met sportieve groeten

Rbsc basis Heusden
Stapsteenweg 150
9070 Heusden
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven