Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
7.05.2012
Youth McDo Sailing Day

Afgelopen zaterdag hebben we tijdens de Algemene Vergadering van de RBSC en de inhuldiging van de Alberta wat inport races gevaren in de jachthaven. Ondanks de koude hadden we toch geluk dat er wat wind stond zodat het een super leuke namiddag werd! De foto's zijn hier terug te vinden.

Komende activiteiten: KYC Challenge 12 & 13 mei

Weekend 12 & 13 mei

Het komende weekend hebben we de KYC Challenge, een wedstrijd in Koksijde. Alle informatie over deze wedstrijd vinden jullie via deze link terug. Vergeet jullie ook niet in te schrijven via deze link. We spreken af in Koksijde zaterdag om 9u30 en zondag om 9u. De Dragoons worden door ons op de trailers geplaatst om naar Koksijde te brengen, de eigen boten dienen zelf geladen te worden. Het is dus belangrijk om op tijd van iedereen te weten wie mee gaat om zeker te zijn dat we genoeg Dragoons meenemen. Gelieve het te laten weten indien je een trailer nodig hebt, de riemen om de boot vast te leggen dien je zelf te voorzien.

Neem voor de wedstrijden zeker ook een waterdichte zak mee met je naam op waarin je je eten en/of drinken kan in steken en aan de motorboot afgeven. Zo kan je op het water tussen de manches ook nog iets eten en drinken.

Voor de praktische regeling, gelieve voor dinsdagavond 8 mei 20u onderstaande vragen te beantwoorden:

Neemt deel aan de wedstrijd in Koksijde: ja/nee
Heeft vervoer naar en van Koksijde op zaterdag: ja/nee
Indien ja: heeft nog vrije plaatsen? vertrekplaats? trekhaak om trailer mee te nemen: ja/nee?
Heeft vervoer naar en van Koksijde op zondag: ja/nee
Indien ja: heeft nog vrije plaatsen? vertrekplaats? trekhaak om trailer mee te nemen: ja/nee?

Indien je geen vervoer hebt naar Koksijde, gelieve het te laten weten en dan kijken wij met wie je kan meerijden. De minibus met 8 plaatsen vertrekt op zaterdag om 8u30 vanuit Knokke en op zondag om 8u vanuit Knokke.
  

Juniors: 13 mei

Voor de Juniors is er op 13 mei hun eerste zeilnamiddag! Afspraak om 13u op het strand in Duinbergen.

BK Multihull in Sycod van 17 tot 19 mei

Binnen twee weken wordt er het BK Multihull gevaren in Oostduinkerke. Dit komt voor velen al dichter bij de examens, maar geen nood, hier is ook aan gedacht! Van de 4 dagen lang weekend, zijn er 2 dagen: 17 & 19 mei waarop het BK zelf gevaren wordt en op 18 mei is er een lange afstandswedstrijd voorzien. Het is dus ook mogelijk om slechts 2 dagen deel te nemen, of in het slechtste geval, enkel de lange afstand op 1 dag.

De boten kunnen gemakkelijk na de wedstrijd van dit weekend in Koksijde afgezet worden in Oostduinkerke. Er zal op zondagnamiddag/avond iemand in Sycod zijn in Oostduinkerke om ons op te vangen.

Momenteel is er nog geen Notice of Race op hun site of kan er nog niet ingeschreven worden, maar dit komt er weldra aan. Hou zeker hun site www.sycod.be hiervoor in de gaten.

Voor de praktische zaken, gelieve ons voor vrijdagavond 11 mei 20u onderstaande vragen te beantwoorden. Zo zijn we zeker dat we iedereen kunnen helpen en dat iedereen een boot heeft.

Neemt deel aan de wedstrijd in Oostduinkerke op 17 en 19 mei: ja/nee
Neemt deel aan de wedstrijd in Oostduinkerke op 18 mei: ja/nee
Heeft vervoer naar en van Oostduinkerke op donderdag: ja/nee
Indien ja: heeft nog vrije plaatsen? vertrekplaats? trekhaak om trailer mee te nemen: ja/nee?
Heeft vervoer naar en van Oostduinkerke op vrijdag: ja/nee
Indien ja: heeft nog vrije plaatsen? vertrekplaats?
Heeft vervoer naar en van Oostduinkerke op zaterdag: ja/nee
Indien ja: heeft nog vrije plaatsen? vertrekplaats? trekhaak om trailer mee te nemen: ja/nee?

Indien je geen vervoer hebt naar Oostduinkerke, gelieve het te laten weten en dan kijken wij met wie je kan meerijden. De minibus met 8 plaatsen vertrekt ook iedere dag vanuit Knokke.
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven