Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Rondje Texel per cata ..woah

Beste leden en vrienden ,

Beste catamaran zeilers ,

9 juni 2012 , wat zou deze datum dit jaar kunnen betekenen ? Wel onze noorderburen organiseren er voor de 35ste keer het rondje Texel , het grootste catamaran evenement ter wereld . Nooit gedroomd om eens mee te doen aan deze wedstrijd ? Wel nu is jullie kans , want samen met medezeilers van de RBSC gaan we terug naar dit evenement . Het is een wedstrijd voor zowel recreatieve zeilers als voor de besten , maar einddoel is dit prachtige eiland rond te varen .

Vorig jaar waren we met een tiental teams , en zoals het de club beaamt was dit dan ook een leuk gebeuren vooral dat de club deel uitmaakt van een stand op de pitlane van het evenement , de verzamelplaats voor zowel de toeschouwers als voor de zeilers . Met daarbij heerlijke bbq , bereid met liefde door een lokale traiteur en  aangeboden door Mc Donalds , wie er bij was in de vorige editie kon alleen maar dit initiatief toejuichen ! Natuurlijk voor organisatorische redenen zouden wij de kandidaten wel vragen om zich in te schrijven via de site , www.rbsc.be ,  heel belangrijk voor ons en voor de organisatie van de aangeboden bbq …..


Verder praktisch : wel eigenlijk niet moeilijk , iedereen kan zich inschrijven mits toch over enige zeilervaring te beschikken , dit kan via de site van het evenement . Logement kan men in diverse dorpen vinden in hotels , campings , B&B etc….
Transport regelt men zelf tenzij men zou kunnen regelen dat enkelen samen rijden , voor de rest een leuk weekendje in het noorden op een mooi eiland .


Algemen informatie : http://www.roundtexel.com/
Inschrijven en notice of race : http://www.roundtexel.com/content.asp?navid=wi

 Hopelijk kunnen we met velen de club vertegenwoordigen , en kunnen we er wederom een leuk evenement van maken ,dit keer op een eiland :)

sportieve groeten

Team RBSC

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven