Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
10 mei 2012

Beste Leden,

Te Heusden hebben de werken aan de loods uiteraard niet stilgestaan. Ondertussen zijn de gewelven op leslokaal, sanitair -en werkruimte gelegd. Ook de dakplaten zijn reeds op de loods geplaatst. Nu is men de bodemplaat aan het egaliseren en de riolering aan het aanleggen. Enkel de lichtstraat en de roofing zijn nog in afwerking voor de ruwbouw. Met het witte onderdak is het werkelijk zeer helder als je in de loods staat. Ik moet toegeven dat ik mij soms al waan in een afgewerkte loods als ik op de werf rondloop (ik geef toe dat ik soms gek -of op een klein kind lijk dat overenthousiast is als ik op de site rond loop). Nu met zo’n loods in worden is dit waarschijnlijk niet meer als normaal hoop ik … . Komende woensdag 16 mei zou de vloer gegoten worden. Dit wil zeggen dat men na Hemelvaart al aan de binnenafwerking kan beginnen. Als U graag deze werken van dichterbij wil zien raad ik U aan niet te aarzelen en komend weken eens langs te komen vooraleer deze gedaan zijn. Het is echt een spectaculair beeld als je er daadwerkelijk naast staat! Ook zijn deze chronologisch te volgen met foto’s via deze link. De webcam onze website is uiteraard ook nog een optie.

Tijdens de week van Hemelvaart zijn we 4 dagen open! Ook zal de Youth deze 4 volle dagen trainen. Hoe meer zielen op het water hoe meer … . Niet te geloven maar de weersvoorspelling op lange termijn zien er rooskleurig uit!!!

Op 19 en 20 mei hebben we de watersportdag te Heusden. U kan door op deze newsletter te antwoorden reserveren om te komen zeilen. We organiseren sessies van een uur. We starten om 10h en eindigen om 17h. Uiteraard kan u ook uw familie, vrienden en kennissen uitnodigen om gratis van deze sport te genieten. Graag hiervoor naam, leeftijd en tijdstip activiteit doorgeven. Tijdens de middagpauze van 13-14h kan U ook genieten van een Spaghetti aan 8€/pers.

Graag kijken wij er naar uit jullie te kunnen verwelkomen tijdens één van de eerst komende dagen -of weekends.

Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven