Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Rondje Texel op je boot , unieke ervaring !

Beste leden en vrienden ,

Beste catamaran zeilers ,

Binnen drie weken organiseren onze noorderburen terug hun 35ste ronde om Texel , het hele eiland staat in het teken van het zeilen en voornamelijk het catamaran zeilen . Welbepaald op 9 juni 2012 gaat deze schitterende wedstrijd terug door met een 400-tal boten aan de start . (geen nood , startlijn is meer dan groot genoeg ).

Momenteel hebben een achttal teams van de RBSC zich ingeschreven maar we zoeken nog teams om mee te gaan . Want ter plaatse zou , indien genoeg boten , de RBSC beschikken over een eigen stand in de pitlane ( de wandelgang met diverse verdelers , nieuwe boten en clubs ) en zou er ook een bbq , georganiseerd door een lokale traiteur , worden aangeboden door Mc Donalds !!! Maar hiervoor zoeken we toch een 10-tal teams en nog meer ...!

Zin om deel te nemen ? Surf dan naar www.rbsc.be/wedstrijden en schrijf jullie in . Wij vragen om dit te doen voor zondagavond aanstaande dit om belangrijke beslissingen te kunnen nemen .

Rondje Texel is een wedstrijd rondom het eiland , voor recreanten als voor de betere wedstrijdzeilers , maar het doel is het eiland rond te varen !!!Dit moet toch bij één van de ervaringen komen voor iedere catamaran zeiler , niet ?

Praktisch kun je informatie bekomen bij ons , of via de site :

www.roundtexel.com

Notice of race en offficiele inschrijving wedstrijd (maar aub ook onze site ):

www.roundtexel.com/content.asp?navid=wi

 

sportieve groeten

Team RBSC

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven