Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
23 mei 2012

Beste Leden,

De zomer lijkt wel begonnen, de zon geeft eindelijk wat warmte, de regen lijkt wel verleden tijd en onze vitamine-D peil geraakt langzamerhand terug op zijn normale niveau. Te Heusden hebben de laatste 4 dagen zo’n 240 verschillende kinderen gezeild. Dit grote aantal komt door de watersportdag en 2 scholen die hun sportdag hebben laten organiseren door de RBSC. De komende weken verwachten wij nog meerdere scholen. De sfeer zit er dus goed in en hopelijk blijft de zon van de partij.

Daarnaast blijven de werken aan de nieuwe loods zeer vlot vooruit gaan. De muren van het sanitair staan er en de gepolierde betonvloer is gegoten en reeds gehard. Als U graag deze werken van dichterbij wil zien raad ik U aan niet te aarzelen en komende weken eens langs te komen vooraleer deze gedaan zijn. Het is echt een spectaculair beeld als je er daadwerkelijk naast staat! Ook zijn deze chronologisch te volgen met foto’s via deze link. De webcam onze website is uiteraard ook nog een optie.

Tijdens het weekend van Pinksteren zijn we 3 dagen open! De Youth heeft zijn laatste training voor de examens en krijgen hun mooie nieuwe lycra van onze sponsor MC Donalds. Waarvoor onze dank uiteraard!

Niet te geloven maar we zullen tijdens het weekend mogen genieten van prachtig weer!!! Wie nog niet gezeild heeft dit jaar kan ongetwijfeld niet weerstaan aan de lok van het Damslootmeer.

Graag kijken wij er naar uit jullie te kunnen verwelkomen tijdens één van de eerst komende dagen -of weekends.

Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven