Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
26 juni 2012
De nieuwe loods is zo goed als af!!!

Beste Leden,

De realisatie van de loods is zo goed als een feit. Enkele kleine details moeten nog bijgewerkt worden na de oplevering die gisteren plaats vond. Een drijfveer om deze zo snel mogelijk bij te werken zijn de leuke reacties die we iedere dag horen van mensen die langs komen. Zowel de leden als de scholen (sportdagen) die onze basis bezoeken zijn zeer positief. Het belooft een zeer leuke start te worden komende weken met een zeilschool die de eerste 2 weken volgeboekt is met 60 kinderen.
 

Woensdagavondzeilen

Graag laten wij U terug weten dat we starten met het woensdagavondzeilen op 4 juli. Wij hanteren terug de zelfde formule als de vorige jaren. Zeilen begint rond 18u en kan tot rond 20u. Wie daarna graag iets blijft eten is steeds welkom. De eerste woensdag starten we met onze gekende BBQ’s. Reserveren voor de maaltijd kan tot maandagavond 2 juli. Kostprijs voor deze zeer uitgebreide BBQ is 20€/persoon.
Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze armada bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.
Graag kijken we er naar uit om ons record van 53 zeilers op een woensdagavond te doen sneuvelen.
 

Zeilschool

Nog enkele plaatsen zijn vrij tijdens de zomerscholing te Heusden. Inschrijven kunnen jullie via de website van de club. Voornamelijk de middelste weken van de zomer is er nog plaats.

Hopelijk tot zeer binnenkort.
Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven