Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
26 juni 2012
12 uren Race

Beste Leden,

Naar jaarlijkse gewoonte is er komend weekend op zaterdag 7 juli de 12 Uren Race. Deze wedstrijd start zoals steeds om 11u en zal eindigen om 23u. Je kan deze wedstrijd alleen zeilen of je inschrijven als een team met 2 of 4 zeilers.

De nodige informatie kan je makkelijk vinden op de notice of race (NOR) via deze link. Ook het inschrijven voor deze wedstrijd kan via de website.

Hopelijk schrijven jullie talrijk in daar deze wedstrijd echt één van de mooiste van het jaar is waar jong en oud echt op leuke manier kunnen samen varen. Ook het type boot is niet van balang daar alles uitgerekend wordt op handicap.

Boten van de club zijn gratis beschikbaar. Reserveren kan via deze mail te antwoorden.
 

Woensdagavondzeilen

Graag laten wij U terug weten dat we starten met het woensdagavondzeilen op 4 juli. Wij hanteren terug de zelfde formule als de vorige jaren. Zeilen begint rond 18u en kan tot rond 20u. Wie daarna graag iets blijft eten is steeds welkom. De eerste woensdag starten we met onze gekende BBQ’s. Reserveren voor de maaltijd kan tot maandagavond 2 juli. Kostprijs voor deze zeer uitgebreide BBQ is 20€/persoon.
Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze armada bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.
Graag kijken we er naar uit om ons record van 53 zeilers op een woensdagavond te doen sneuvelen.
 

Zeilschool

Nog enkele plaatsen zijn vrij tijdens de zomerscholing te Heusden. Inschrijven kunnen jullie via de website van de club. Voornamelijk de middelste weken van de zomer is er nog plaats.

Hopelijk tot zeer binnenkort.
Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven