Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
2 juli
Vintage Trophee

Beste vrienden , beste leden , beste long time sailors ,

Bent u niet in het bezit van de last tech catamaran , of juist wel , hebt u nog zeilkledij van lange tijd geleden ? Wel dit is nu eens de unieke kans om deze uit de kast of zolder te halen en eens terug aan te doen zonder een mal figuur te slaan want wij organiseren voor de eerste keer een Vintage Trophee op 7 juli , met oude olympische parcours , 1 gezamelijke start en dat allemaal op één dag , met een start op een democratisch uur nl 13u .

Zin om mee te doen : schrijf jullie dan in via deze link

Als afsluiter zullen wij uiteraard nog bbqqqqen , kan leuk worden !!

 

 

Hobie Nationals

 Op 14 en 15 juli worden voor de basis van Duinbergen de Hobie Cat Nationals gevaren op Hobie cat 16 zonder spi , Hobie Tiger , Hobie Wild Cat , Fx One . Inschrijven kan via de site en is voor ons leuk indien dit gebeurt . Dus alle Hobie zeilers : geniet van dit leuk evenement . Have a hobie day ! Eerste start is zaterdag om 13h. Inschrijven kan vanaf 9.

INSCHRIJVEN

NOTICE OF RACE

Bk Dart 18

Na ons wereldkampioenschap van vorig jaar , vallen we terug in onze oude traditie en organiseren het weekend van 14 en 15 juli terug het BK Dart 18 , een uitstekend moment om jullie opgedane kennis vorig jaar uit te testen , dan weliswaar met een minder grote vloot ( misschien wel , wie weet ) , maar des te gezelliger .

Meedoen aan alle Dart 18 zeilers , of indien je geen Dart bezit of toch wenst mee te doen met iemand die dit wel heeft , stuur mij een mailtje naar zoute@rbsc.be , we kijken dan uit voor een oplossing .

Inschrijven kan via volgende link

tot dan

Wat komt er aan?

21 juli Zwin Race

28 en 29 juli Raid 2

4 augustus Papy's Race

11 en 12 augustus VIVIUM Sailing Trophy

15 augustus Zeewijding

Klik op desbetreffende om in te schrijven.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven