Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
12 juli 2012
Woensdagavondzeilen

Beste Leden,

Vrijdag 6 juli is de loods te Heusden officieel geopend op een RBSC passende wijze … . Nog steeds kijk ik iedere dag vol bewondering naar het gebouw als ik te Heusden aankom. De grote poort openen geeft nog steeds kriebels in de buik.

Het woensdagavondzeilen op 11 juli was een winderige versie die toch veel succes kende. Een 40 tal zeilers op het water konden genieten van een prachtige wind. Ook de zon, alle die gele bol die we niet zo goed meer kennen, was soms van de partij.Foto’s kunnen jullie op de website bekijken via deze link. Nadien werd de Paella zeer gesmaakt.

Boten van de club kan U best reserveren voor een komende woensdagavond door middel van een antwoord te sturen op deze newsletter. Beschikbare boten zijn: Optimist (36), RS Feva (3), 420 (1), Laser (2), Catsy (5) en Advance (2).

Volgende week is uiteraard terug het woensdagavondzeilen. Nadien is er Scampi op 2 wijzen voorzien.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor maandag 16 juli indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 18€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nogmaals een super avond te worden!
 

Zeilschool

Nog enkele plaatsen zijn vrij tijdens de zomerscholing te Heusden. Inschrijven kunnen jullie via de website van de club. Voornamelijk de middelste weken van de zomer is er nog plaats.

Ook de foto's van de 2de week kan U bekijken via deze link.

Hopelijk tot zeer binnenkort.
Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven