Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
26 juli 2012

Beste Leden,

Graag laat ik jullie vooreerst weten dat er nog steeds kan gezeild worden op het Damslootmeer.
Gisteren in het nieuws werd vermeld dat er geen wateractiviteiten meer kunnen doorgaan te Heusden/Destelbergen door besmetting in het water. Dit ging over het watervlak “Het Eendenmeer” waar de surfclub is gelegen. Bij ons op het Damslootmeer is de waterkwaliteit nog steeds “Royal”!

Het woensdagavondzeilen gisteren was zo’n typische avond waarop je kan nagenieten van een heerlijk warme zomerdag met een ondergaande gaande zon aan de horizon van het meer de zon haar ambilight en een gezellige babbel maken het steeds leuk. Komende week hopen we terug op zon en misschien toch iets meer wind.

Boten van de club kan U best reserveren voor een komende woensdagavond door middel van een antwoord te sturen op deze newsletter. Beschikbare boten zijn: Optimist (36), RS Feva (3), 420 (1), Laser (2), Catsy (5) en Advance (2).

Volgende week is uiteraard terug het woensdagavondzeilen. Nadien zijn er Zeeuwse mosselen (1.2kg Jumbo’s) voorzien.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen uiterlijk op maandag 30 juli indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 22€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nogmaals een super avond te worden!

Het belooft leuk te worden!!!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven