Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
2 augustus 2012

Beste Leden,

Jah… , Iedereen zal het wel al gehoord of gelezen hebben maar toch wil ik jullie meegeven dat ons Evi Vanacker 2de staat op de Olympische Spelen. Ook blijft de kans op goud nog zeer groot daar de Ierse zeilster gisteren enkele steken heeft laten vallen na een zeer sterke start. Wie op de hoogte wil blijven van Evi kan steeds terecht op haar site waar je kan lezen dat ze vandaag tijdens haar rustdag ging voor een verdiende … . Ook haar de uitslagen kan je volgen via volgende link. Hopelijk duimt iedereen mee met ons om Evi wat extra kracht te geven.

Ondanks de regen viel het woensdagavondzeilen niet in het water. Terug waren er verschillende enthousiaste zeilers op het water. Nu ja, het zeilen heet tenslotte “watersport”, een titel die je in België blijkbaar zeer letterlijk moet nemen.

Boten van de club kan U best reserveren voor een komende woensdagavond door middel van een antwoord te sturen op deze newsletter. Beschikbare boten zijn: Optimist (36), RS Feva (3), 420 (1), Laser (2), Catsy (5) en Advance (2).

Volgende week is uiteraard terug het woensdagavondzeilen. Nadien is er Tagliata van rundsteak Limousin, Rucula en ovenaardappeltjes voorzien.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen uiterlijk op maandag 6 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 22€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nogmaals een super avond te worden!

Het belooft leuk te worden!!!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven