Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
10 augustus 2012

Beste Leden,

Eindelijk nog eens zomer… . Zou onze Evi haar medaille hiervoor aan de basis liggen? Zelf kan ik nog steeds terugblikken op een unieke ervaring die ik kreeg van Frank Cleeren om de Final Race te volgen op het water. Daarnaast wens ik Evi te feliciteren en uiteraard ook te bedanken voor de invitatie van een gezellige drink en diner na de medaille uitreiking. Via de website kan U enkele foto’s bekijken van de beruchte dag.

We zouden het bijna vergeten vermelden maar onze kampen verlopen week na week super. Deze week terug 60 kinderen die zeer enthousiast hebben leren zeilen. Ondertussen hebben we ook zeer leuke reacties mogen ontvangen op de foto’s die we hebben getrokken deze week.

Ook het woensdagavondzeilen was een zeer drukke versie. Volgende week gaan we gewoon door op dit elan met het mooie weer dat ze voorspellen.

Boten van de club kan U best reserveren voor een komende woensdagavond door middel van een antwoord te sturen op deze newsletter. Beschikbare boten zijn: Optimist (36), RS Feva (3), 420 (1), Laser (2), Catsy (5) en Advance (2).

Op het menu staat stoverij met frietjes na het woensdagavondzeilen voor zij die dit wensen.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen uiterlijk op maandag 13 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 15€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water.

Het belooft nogmaals een super avond te worden!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven