Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
17 augustus 2012

Beste Leden,

Hhhmmmmzomer … . Zalig vertoeven aan het Damslootmeer… en genieten van voorbijvarende boten van de zeilschool en de leden. Ik zou bijna vergeten dat ik hier werk te Heusden aan plage sud.

Het woensdagavondzeilen was een bijna droge editie buiten een paar kleinen spatjes. Ook hebben de meer ervaren zeilers eens kunnen hun hart ophalen van een plots opkomende wind dat het nodige planeerwerk met zich meegaf.

We gaan nog twee woensdagavonden door met deze activiteit. Wij hopen uit de grond van ons hart dat het record van 53 zeilers op het water verbroken wordt. Het is aan jullie om dit mogelijk te maken.

Boten van de club kan U best reserveren voor een komende woensdagavond door middel van een antwoord te sturen op deze newsletter. Beschikbare boten zijn: Optimist (36), RS Feva (3), 420 (1), Laser (2), Catsy (5) en Advance (2).

Op het menu staan ribbetjes na het woensdagavondzeilen voor zij die dit wensen.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen uiterlijk op maandag 20 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 20€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nogmaals een super avond te worden!

Het belooft leuk te worden!!!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven