Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
17.08.2012
IK DOE OOK MEE!
Schrijf je hier in voor het Belgian Youth Championship Multihull van 8 & 9 september
Belgian Youth Championship Multihull

Binnekort is het zo ver: het Belgian Youth Championship Multihull in Duinbergen! Een weekend waar we een groot zeilfeest voor de jeugd zullen houden. Er wordt in drie verschillende klasses gestreden om de titels van beste Belgische jeugd: Dragoon, C3 en in de F16 klasse. Plezier op het water verzekerd dus.
Maar ook op de kant maken we er een groot feest van met algemene briefings, videoverslagen achteraf, een leuk etentje allemaal samen, wat muziek een goed gevulde prijzentafel etc.
Dit wordt het Belgische event om niet te missen!
Er zijn ook al verschillende buitenlandse teams die interesse hebben om te komen, maar er is 1 grote MAAR! Als er geen teams ingeschreven zijn op onze site, dan twijfelen de anderen natuurlijk of ze wel of niet zouden komen... Hoe zouden jullie zelf zijn als je ziet dat er nog niemand maar weinig inschrijvingen zijn?
DUS, schrijf jullie nu allemaal in via de knop hierboven!
Ook als je nog niet zeker weet met welke boot of met wie, schrijf je al in en zet: nog te bepalen in de vakjes die je nog niet weet. Zo zal dit andere zeilers ook motiveren om te komen en hoe meer zielen, hoe meer vreugde hé...

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven