Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
24 augustus 2012
Laatste editie van het woensdagavondzeilen komt er aan! Wordt dit een record???

Beste Leden,

Het einde van de zomervakantie begint helaas te naderen. Na vandaag hebben we te Heusden nog één drukke week dat we kunnen afsluiten met de 6-uren race op het einde van een toch zeer mooie vakantieperiode van jong en een beetje ouder.

Eindelijk nog eens een droge editie van het woensdagavondzeilen. Terug 48 zeilers op het water. Foto’s kan je bekijken via deze link. Dit aantal komt al zeer dicht bij ons record van 53 maar volgende week hoop ik dat we nog eens een record kunnen breken.

Boten van de club kan U best reserveren voor een komende woensdagavond door middel van een antwoord te sturen op deze newsletter. Beschikbare boten zijn: Optimist (36), RS Feva (3), 420 (1), Laser (2), Catsy (5) en Advance (2).

Op het menu staat BBQ na het woensdagavondzeilen voor zij die dit wensen. Als het weer het toelaat bieden wij U een aperitief aan op het vlot in het midden van het meer tijdens het zeilen. Ook leuk is dat je op deze wijze de kinderen van nog iets dichterbij kan zien varen. Zeilers kunnen gerust aanleggen aan dit vlot om een glaasje te drinken.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen uiterlijk op maandag 27 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 25€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.
 

6 Uren Race

Naar jaarlijkse gewoonte is er dit jaar terug de 6-Uren Race waar het accent van plezier primeert. Deze leuke recreatieve wedstrijd is bijna een must op jullie kalender. Teams kunnen samengesteld worden door jullie of eventueel door ons als je op zoek bent naar iemand om mee samen te zeilen. Deze 6 uur alleen zeilen is ook een optie die de uitdaging nog net iets groter maakt. Inschrijven voor deze wedstrijd kan je via deze link alsook het bekijken van de Notice of Race (NOR) . Ook zullen de boten van de club beschikbaar zijn zoals op de woensdagavonden. Ik kijk al uit naar de snelle wissels die zullen plaats vinden aan onze steiger. De start van deze wedstrijd is voorzien om 12u en zal logischer wijs duren tot en met 18u. In de deelnameprijs (20€) is inclusief een belegd broodje met drankje en een spaghetti met consumptie (na de prijsuitreiking).

Indien je vragen hebt of iemand zoekt om samen te zeilen kan je mij mailen door middel van een antwoord op deze mail te doen. Met veel plezier zal ik jullie verder helpen.

Nog één plaats vrij in de zeilschool.

Voor volgende week is zojuist terug één plaatsje vrijgekomen na een annulatie van een geblesseerd iemand. Inschrijven kan als je nog snel bent via deze link. De eerste heeft de plaats!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven