Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
27 augustus 2012

Beste Leden,

Onderstaande tekst heb ik ontvangen van een medewerkster van het SMAK betreffende een Artwork dat ze willen doen met boten.

De kunstenaars wensen op 13 september een dertigtaal kleine boten op aanhangwagens te laten opstellen op de Vrijdagmarkt. Eens de boten opgesteld staan, zullen er schapen binnengeleid worden. De bedoeling is om een massabijeenkomst te organiseren, dat ook aan de routine van een markt opstelling (zoals op de Vrijdagmarkt gebeurt) of een open-air expo doet denken. Het is een bijeenkomst om een combinatie kenbaar te maken, en niet, zoals gebruikelijk, om een verschil te doen gelden (zoals Harley Davidson- bezitters, Gay pride, andersglobalisten, feministen, etc. ).
De performance zal aangekondigd worden door middel van affiches.
http://track.be/nl/index.php/kunstenaars/detail/simona_denicolai_ivo_provoost

We zullen binnenkort de planning en meer praktische informatie communiceren, maar ik mail hier alvast enkele praktische aspecten:

De performance zal ongeveer een voormiddag in beslag nemen voor de deelnemers.
De start, met aankomst van de autos-aanhangwagens-opstellen van boten is gepland tussen 8-10u. De aankomst van schapen is rond 10u gepland.
Eens alle schapen en boten op de markt zijn blijft de situatie nog een poosje duren, niet te lang, om dan weer op dezelfde manier te verdwijnen als ze ontstaan is.

30 kleine boten op aanhangwagens worden zorgvuldig geïnstalleerd zodat de rechthoek tussen de boompjes op een egale manier gevuld wordt.
Er zal een technische ploeg ter plekke klaar staan om de boten (met hun eigenaars) op te vangen, om ze naar hun staanplaats te loodsen en ze daar met behulp van houten blokken en een krik mooi waterpas te zetten. Het zou fijn zijn als de booteigenaars zelf houten blokken en/of een krik kunnen brengen.
Het grootste deel van het plein zal afgesloten worden. We zullen voor parkeerplaatsen zorgen voor de deelnemers.


Hopelijk hebt u hiermee voldoende informatie? Is het mogelijk om me uw telefoon nummer te bezorgen naar Ilse.DeBruyckere@smak.be?

Alvast bedankt voor uw tijd.

Vriendelijke groeten,

Sevie Tsampalla
TRACK clusterverantwoordelijke
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven