Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
30 augustus 2012
Nieuw record!!!

Beste Leden,

In naam van alle deelnemers van het laatste woensdagavondzeilen meld ik jullie met fierheid dat het record verbroken is met maar liefst 66 zeilers op het water. Deze telling is officieel gedaan door Bernard Rappe en Tom Van Holsbeke, waarvoor uiteraard onze dank. Zelf heb ik wat foto’s gemaakt de avond zelf. Helaas heb ik er maar een 41 stuks door zelf iets te veel mee te genieten van dit moment. Het deed ons een plezier dat jullie er allemaal waren alsook de reacties die mochten ontvangen. Graag dank ik ook de monitoren die dit steeds mee hebben mogelijk gemaakt!!!

Naar jaarlijkse gewoonte is er komend weekend terug de 6-Uren Race waar het accent van plezier primeert. Deze leuke recreatieve wedstrijd is bijna een must op jullie kalender. Teams kunnen samengesteld worden door jullie of eventueel door ons als je op zoek bent naar iemand om mee samen te zeilen. Deze 6 uur alleen zeilen is ook een optie die de uitdaging nog net iets groter maakt. Inschrijven voor deze wedstrijd kan je via deze link alsook het bekijken van de Notice of Race (NOR) . Reeds 7 personen hebben al ingeschreven. Ook zullen de boten van de club beschikbaar zijn zoals op de woensdagavonden. Ik kijk al uit naar de snelle wissels die zullen plaats vinden aan onze steiger. De start van deze wedstrijd is voorzien om 12u en zal logischer wijs duren tot en met 18u. In de deelnameprijs (20€) is inclusief een belegd broodje met drankje en een spaghetti met consumptie (na de prijsuitreiking).

Indien je vragen hebt of iemand zoekt om samen te zeilen kan je mij mailen door middel van een antwoord op deze mail te doen. Met veel plezier zal ik jullie verder helpen.

OBK Teamzeilen 8 september

Graag laten wij jullie alvast weten dat het OBK teamzeilen te Heusden mag rekenen op de komst zeilers via de federatie(17 zeilers). Deze leuke teamrace (met teams van 3 personen) zal doorgaan op 8 september. Indien jullie op zoek zijn naar teamgenoten kan je gerust een mail (teun@rbsc.be) sturen zodat wij dan kunnen helpen om meerdere teams samen te stellen voor die dag. Inschrijven kan je op onze website alsook de NOR van deze wedstrijd bekijken.

Graag kijken wij uit naar jullie komst!!!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven