Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
11 septeber 2012
OBK Laser Teamzeilen 2012

Beste Leden,

Vorig weekend is er in Vlaanderen heel wat afgezeild met meerdere Belgische kampioenschappen. Bij de RBSC alleen hadden we er maar liefst twee met het OBK Youth Multihull te Duinbergen en het OBK Laser Teamzeilen te Heusden. Beide wedstrijden waren een succes ook al hadden we te Heusden door het extreme warme weer niet veel wind. Toch zijn er 4 reeksen gezeild en deze werden afgewisseld (zie einde fotoreeks) met het nodige plezier op het water.
Graag zou ik ons comité, jury en alle medewerkers hiervoor willen bedanken alsook de deelnemers uit de Laserklasse die er de dag zelf een onvergetelijke dag van gemaakt hebben. De afsluitende BBQ was een gezellig moment om allemaal samen te kunnen van genieten van een van de laatste warme dagen van het jaar.

Europe Circuit

Op 22 september hebben we te Heusden voor een 2de keer het Europe Circuit. Dit is een testdag in een Europe van de federatie. Tijdens die dag krijg je uitleg/training voor dit type boot.
Uiteraard is deelname aan dit fantastische initiatief gratis. Inschrijven kan je makkelijk via deze link op de site van de federatie.

Op zondag 23 september is er dan aansluitend de Europe wedstrijd te Heusden. Ook daar kunnen jullie terug gratis gebruik maken van de boten. Inschrijven voor deze wedstrijd kan je via deze link op onze RBSC website. In de vakjes waar je niet goed weet wat je moet invullen zet je gewoon een X.

Hopelijk zijn jullie met veel zeilers aanwezig!!!

Het wordt zoals vorig jaar een zeer leuk weekend!!!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven