Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
11.09.12
Belgian Youth Championship Multihull: een groot succes!

Afgelopen weekend was echt de max!!! Bedankt aan iedereen om er mee met ons een groot feest van gemaakt te hebben.
Alle resultaten kunnen hier terug gevonden worden en de foto's hier.

Komende Activiteiten

16 september: Training in Duinbergen

Komende zondag is er een training gepland in Duinbergen. Jullie worden om 10u op het strand verwacht zodat we om 11u het water op kunnen. Tegen 18u ongeveer laten we jullie weer gaan :-)

De training van 15 september voor de topgroep zal niet kunnen door gaan.

22 september: Catsy Cup in Duinbergen

De Catsy Cup zal dit jaar doorgaan in Duinbergen op 22 september. Wij rekenen die dag op de hulp van de Youth om aan die jonge aankomende zeilertjes te tonen hoe cool onze sport wel is en om er een geslaagd event van te maken. We verwachten jullie om 10u op het strand tot ongeveer 17u30.
Gelieve voor 15 september per mail te laten weten of je wel of niet aanwezig kan zijn op 22 september voor de catsy cup.

22 & 23 september: Raf Verhaeghe Challenge in Oostduinkerke
OPGELET: enkel voor de C3's en F16, dus niet voor de Dragoons.

De Raf Verhaeghe Challenge werd door het slecht weer het laatste weekend van augustus verplaatst naar 22 & 23 september. Sebbe zal mee naar Oostduinkerke gaan om jullie te begeleiden.
Alle informatie over de wedstrijd vinden jullie hier.
Gelieve voor 15 september per mail te laten weten of jullie mee willen naar het Sycod voor de Raf Verhaeghe Challenge? Hebben jullie vervoer, trekhaak?

Youth Party verplaatst naar 30 november

Waarschijnlijk staat momenteel 23 november nog in het groot omcirckeld, maar de datum voor de Youth Diner & Party is verplaatst naar 30 november.
Reden van de verandering is dat op 30 november niemand minder dan Evi Van Acker mee met jullie zal komen vieren voor haar Olympische medaille.

Nu is het vooral belangrijk dat we een poster hebben om promotie te maken voor ons feest. Wie denkt straf en creatief genoeg te zijn om deze zware taak op zich te nemen? Wij kunnen je alle foto's die op de website staan in groot formaat doorsturen.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven