Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
17.09.2012
Komende Activiteiten

22 september: Catsy Cup

Op zaterdag wordt de Catsy Cup gevaren voor de jongste zeilers. Aan jullie om de handen die dag mee uit de mouwen te steken om hen te laten zien wat een fantastische sport we hebben en er een onvergetelijke dag van te maken. We spreken af om 10u op het strand in Duinbergen.

23 september: Training

Op zondag staat er een training in Duinbergen gepland. Hier spreken we ook af om 10u op het strand in Duinbergen.

Raf Verhaeghe Challenge

Tijdens het komende weekend is er ook een wedstrijd in het Sycod waar enkele van onze jeugdleden zich voor hebben aangemeld. Zij zullen onder begeleiding van Sebbe proberen de podiumplaatsen te bemachtigen.

29 september: clubkampioenschap

Op 29 september varen we in Duinbergen het clubkampioenschap. Sebbe zal hier ook zijn om jullie te coachen. Vergeet jullie niet in te schrijven via volgende link.

Wie van de JUNIORS graag wil deelnemen, DIT KAN! Reserveer een Dragoon via mail naar laurent@rbsc.be om mee te varen, specifieke extra begeleiding voor jullie is voorzien.

Belgian Youth Ranking

De Belgian Youth Ranking zijn ook upgedate met de laatste nieuwe resultaten. Bekijk ze hier via volgende link. Leuk om zien dat het RBSC Youth zeilers die allemaal bovenaan in de lijsten staan!
De ranking voor de C3's telt eveneens als selectie voor de Isaf Youth Worlds van 2013.

Dutch Dragoon Cup

Alhoewel de naam het niet doet vermoeden, is deze wedstrijd ook open voor de C3 zeilers. Tijdens het weekend van 13 en 14 oktober varen we deze mooie jeugdwedstrijd op het Veerse Meer (op 1 uur rijden van Knokke). We kamperen hier van zaterdag op zondag in tentjes in de zeilclub en de organisatie zorgt voor eten, drank, activiteiten etc. Ouders zijn tijdens dit weekend enkel toegelaten om de jeugd met de boten te komen afzetten en terug op te halen :-)

Gelieve via mail naar laurent@rbsc.be te laten weten:

- Wens je deel te nemen: ja/nee
- Heb je vervoer, met trekhaak?

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven