Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
18 september 2012

Beste Leden,

Zoals jullie waarschijnlijk wel allemaal weten hebben we binnen de RBSC meerdere straffe zeilers. Komend clubboekje zal je hier in ieder geval nog meer kunnen over lezen met verslagen van zeilers maar graag geef ik U toch mee dat onze jongste zeilers van de Youth ook zeer goed aan het varen zijn. Vorig weekend wist Maxim Vanhulle de eerste plaats te behalen op de Q-Cup te Harelbeke op maar liefst 55 deelnemers. Dit circuit bestaat uit recreatieve wedstrijden. Dit jaar is de finale te Heusden op 20 oktober. Naast Maxim zijn er nog meer mooie prestaties te rapen: Calliste Moerman 6de, Nicolas Lyssens Dannboom 9de. Ook de uitslagen van de andere zeilers kan je bekijken via deze link.

Komend weekend zullen er verschillende van hen afzakken naar Turnhout om daar terug te proberen strijden voor de titel.
 

Culkampioenschap op 6 oktober

Graag zijn we er tijdig bij om jullie er nog eens aan te herinneren indien nodig dat er op 6 oktober het clubkampioenschap is te Heusden. Deze wedstrijd is voor ons als basis Heusden het hoogtepunt van het seizoen.
Graag kijken wij er naar uit om veel, héél véél zeilers van jong als oud te mogen ontvangen op deze zeer leuke wedstrijd. Deze wedstrijd wordt gevaren met een handicap systeem waarin iedere boot een eerlijke kans heeft om te winnen. Nu winnen is leuk … , maar tijdens deze wedstrijd ben in ervan overtuigd dat deelnemen belangrijker is dan het winnen zelf.

‘s Middags zullen we de wedstrijd onderbreken om gezellig samen iets te eten en te drinken. Ook na de wedstrijd voorzien wij een drink en misschien krijgen we onze bijna bij iedereen bekende “DJ gulio” over de vloer.

Inschrijven kunnen jullie alvast via deze link. Nogmaals benadruk ik dat het plezier die dag hoog in het vaandel gedragen wordt. Kostprijs voor de wedstrijd met eten en drinken is 20€. Wie graag de groep komt vergezellen van familie of vrienden kan ons altijd een mail sturen (teun@rbsc.be) zodat wij U aan de lijst kunnen toevoegen.

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven