Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
27 september 2012
Culkampioenschap op 6 oktober

Graag zijn we er tijdig bij om jullie er nog eens aan te herinneren indien nodig dat er op 6 oktober het clubkampioenschap is te Heusden. Deze wedstrijd is voor ons als basis Heusden het hoogtepunt van het seizoen.
Graag kijken wij er naar uit om veel, héél véél zeilers van jong als oud te mogen ontvangen op deze zeer leuke wedstrijd. Deze wedstrijd wordt gevaren met een handicap systeem waarin iedere boot een eerlijke kans heeft om te winnen. Nu winnen is leuk … , maar tijdens deze wedstrijd ben in ervan overtuigd dat deelnemen belangrijker is dan het winnen zelf.

‘s Middags zullen we de wedstrijd onderbreken om gezellig samen iets te eten en te drinken. Ook na de wedstrijd voorzien wij een drink en misschien krijgen we onze bijna bij iedereen bekende “DJ gulio” over de vloer.

Velen heb ik al horen zeggen ik doe zeker en vast mee maar helaas heb ik deze inschrijvingen nog niet mogen ontvangen. Voor ons is het uitermate belangrijk dat we een idee hebben voor hoeveel mensen we iets moeten organiseren.

Inschrijven kunnen jullie alvast via deze link. Nogmaals benadruk ik dat het plezier die dag hoog in het vaandel gedragen wordt. Kostprijs voor de wedstrijd met eten en drinken is 20€. Wie graag de groep komt vergezellen van familie of vrienden kan ons altijd een mail sturen (teun@rbsc.be) zodat wij U aan de lijst van de maaltijd kunnen toevoegen.

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven