Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
28.09.2012
Dutch Dragoon Cup, ook open voor C3!

Alhoewel de naam het niet doet vermoeden, is deze wedstrijd ook open voor de C3 zeilers. Tijdens het weekend van 13 en 14 oktober varen we deze mooie jeugdwedstrijd op het Veerse Meer (op 1 uur rijden van Knokke). We kamperen hier van zaterdag op zondag in tentjes in de zeilclub en de organisatie zorgt voor eten, drank, activiteiten etc. Ouders zijn tijdens dit weekend enkel toegelaten om de jeugd met de boten te komen afzetten en terug op te halen :-)

Gelieve voor woensdag 3 oktober via mail naar laurent@rbsc.be te laten weten:

- Wens je deel te nemen: ja/nee
- Heb je vervoer, met trekhaak?
 

Buitenlandse wedstrijd in november

Op de kalender staat er voor 10 en 11 november de Grand Prix de l'Armistice op het programma. Daar 11 november nu op een zondag valt is de wedstrijd dus maar twee dagen en ervoor trainen vraagt dus verlofdagen van het school, en dit kan enkele problemen met zich mee brengen voor de schoolgaande jeugd zoals: ouders geen verlof om te rijden, kinderen te veel weg van het school etc.
Daarom stellen we het volgende voor:

Voor alle Dragoon en C3 zeilers:

Tijdens de herfstvakantie, van 1 tem 3 november (van donderdag, verlofdag, tem zaterdag) is er een wedstrijd in Le Havre waar de Franse jeugd naartoe gaat. Le Havre ligt ook veel dichter dan Maubuisson: op ongeveer 400 km van bij ons. Deze wedstrijd wordt in interserie gevaren en alle boten kunnen dus deelnemen. We kunnen dan woensdag vertrekken om de boten op te tuigen. Logement is er ook in de buurt, Laurent zal meegaan om jullie te begeleiden.
Meer informatie over deze wedstrijd vind je via volgende link.

Voor alle F16 zeilers:

Aangezien de meesten onder jullie op hogeschool of universiteit zitten en zelf kunnen rijden, zouden jullie wel naar Maubuisson kunnen gaan. Sebbe zal jullie begeleiden en voordien de training verzorgen. Graag willen we jullie zelfs voorstellen om de training te verlengen. Als jullie vrij zijn kunnen we de ganse week voordien daar al trainen.

Gelieve voor maandag 8 oktober per mail onderstaande te beantwoorden naar laurent@rbsc.be .

Voor Dragoon en C3:

Deelnemen aan Le Havre: ja/nee
Ik heb zelf transport: ja/nee
Indien transport: trekhaak ja/nee, vrije plaatsen?

Voor F16:

Deelnemen aan Maubuisson: ja/nee
Ik kan zelf rijden: ja/nee
Indien transport: trekhaak? vrije plaatsen?
Vanaf wanneer kan je vertrekken?

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven