Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
22.10.2012
Seizoen bijna voorbij...

Afgelopen zaterdag hebben we voor de laatste keer gevaren aan onze Belgische kust. Gelukkig is het nog niet helemaal gedaan en vertrekken we begin november en midden november nog naar Frankrijk om twee wedstrijden te varen.
Uiteraard kunnen we dit Youth seizoen niet afsluiten zonder een spetterend feest! Op 30 november nodigen we iedereen uit voor de Youth Diner & Party in de Alberta, meer info hieronder.

Youth Diner & Party 30 november

Op vrijdagavond 30 november is het weer tijd voor een geweldig feest. Dit jaar sluiten we niet alleen ons seizoen af, maar zetten we ook samen met alle leden Evi Van Acker in de bloemetjes.
Nodig dus al jullie vrienden, familie en kenissen uit want hoe meer zielen, hoe meer vreugde EN hoe meer opbrengst voor het Youth Team. De opbrengsten gaan namelijk integraal naar het Youth RBSC Racing Team!
We starten de avond om 20u in de Alberta met een aperitief, gevolgd door een waanzinnig overheerlijk diner en dessert om dan volledig los te gaan op het feest met Sophie en Guy als DJ's.
Aangezien het jullie feest is, is het ook aan jullie om de handen uit de mouwen te steken. Wat is er te doen:

- Sponsoring zoeken, ga eens rond bij familie, kenissen, bakker, slager, winkel etc. in je buurt met dit document. Het minimum bedrag is 25€. Als iedereen een klein bedrag bijeen kan zoeken van sponsors, dan komen we samen al tot een mooi bedrag! Stuur je ingevulde documenten zo snel mogelijk terug naar laurent@rbsc.be.

- Zo veel mogelijk mensen uitnodigen

- Zelf inschrijven voor de diner door te mailen naar laurent@rbsc.be.

- Je afwas-, opdien- en inschenktalenten al goed oefenen om alles goed te laten verlopen de avond zelf.
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven