Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
24 oktober 2012

Beste Leden,

De herfstvakantie komt er aan, de Youth gaat en geweldige stage tegemoet te Heusden onder leiding van niemand minder dan Sebbe (thank you MC Donalds!), Flor, Nelson en Joren.

Vorig weekend was de finale van de Q-Cup te Heusden. Helaas hebben we maar … , misschien beter schrijf ik toch dat we fier mogen zijn dat we 3 reeksen hebben kunnen varen. Onder deskundige leiding van Paul Charlier (wie secretaris van het Koninklijk Yachting Verbond is geworden) hebben we toch de maximale zeiltijd benut. Graag nogmaals onze dank Paul!!! Naast Paul mag ik zeker niet de steun van Chantal Charlier, Claude Bergmans, Sebbe, Flor, Nelson, Joren, Baziel, Louis, An (VYF), Ilse (VYF)en Sara (VYF) vergeten.

Persoonlijk heb ik van alle 49 zeilers en hun ouders enkel en alleen lof mogen ontvangen van deze wedstrijd in zeer moeilijke omstandigheden.
Onze zeilers hebben het dan ook goed gedaan met Calliste op de 4de plaats, Anne VandenBerghe 7de en Hannah Gyon 10de. In geval er vier reeksen gezeild waren zou een afvalreeks zeker en vast nog meer zeilers van de RBSC in de top 10 brengen waaronder zeker en vast Frederik die maar liefst een 1ste en een 8ste plaats had. Foto’s van dee wedstrijd kan je bekijken via deze links Foto’s RBSC, Foto’s VYF. Uit de uitslag kan je hier raadplegen.

Komende weekends met de winter voor de deur zal het clubhuis enkel open zijn op zaterdag van 10u tot en met 13u. Op zondag van 10u tot en met 18u.

De openhaard en gezellige babbels zullen jullie harten verwarmen in de toch korte dagen!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven