Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
7 november 2012
Youth Dinner and Party op 30 november

Beste leden en vrienden ,

Ze zullen jullie zeker nog niet ontgaan zijn de afgelopen seizoenen , zowel op het strand als op het water is onze jeugd heel aktief bezig , en dit vooral in onze afdeling Youth , een programma en organisatie binnen de club die zorgt dat onze jeugd kan doorstromen naar een hoger niveau in het zeilen . Deze aktieve groep jongeren worden opgeleid door een een hele groep van trainers zoals Sebbe Godefroid , Patrick, Laurent en onrechtstreeks ook door de ouders en trainers die occasioneel komen les geven of begeleiden bij internationale gebeurtenissen. 

Natuurlijk vraagt zulke organisatie ook heel wat inspanning zowel op mentaal, fysiek  maar ook op financieel vlak , die al door een deel word gedragen door onze jarenlange sympathieke sponsor Mac Donalds ! Maar natuurlijk zijn alle beetjes welkom en daarom organiseert de Youth zelf met hun trainers het jaarlijkse YOUTH DINNER AND PARTY , die zal doorgaan op 30 november in de Alberta te Zeebrugge , de opbrengsten gaan integraal naar de werking van de Youth voor volgend jaar . Een duw in de rug is aanwezig zijn , en daarom nodigen wij jullie ook uit om dit te doen , vrienden zijn ook welkom uiteraard .

Last but not least zal Evi Van Acker , bronzen medaille winnares van de Olympische spelen van London 2012 , ook aanwezig zijn die avond en zal de RBSC , waarvan Evi al jaren lid is , haar vieren dezelfde  avond !

Alle bijkomende info en reservatie kan via Laurent en via de post op

laurent@rbsc.be

Hopelijk zien we jullie voltallig en kunnen we onze jeugd een schitterend en comfortabel zeilseizoen 2013 schenken !

vele groeten

sven

 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven