Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
7 november 2012
Info November

Beste Leden,

De herfstvakantie was voor onze Youth een voltreffer met iedere dag de nodige wind. Helaas moest men er ook wel wat regen bij trotseren, maar ja … we kunnen niet alles hebben hé.

Voor komende zaterdag weet ik al van enkele leden dat ze te Heusden komen zeilen daar men wind en niet al te koud weer voorspellen. Misschien is dit voor iedereen de uitgelezen kans om dit jaar nog eens te kunnen zeilen. Geef toe dat het wel de max zou zijn moesten we nog met een aantal boten wat kunnen rondvaren.

Zoals ieder jaar organiseert de gemeente Destelbergen een herfstwandeling op 11 november. Deze vertrekt voor een tweede keer op rij vanuit de RBSC Heusden. Uiteraard zijn jullie als lid uitgenodigd om deze begeleide toer mee te wandelen. Vertrek is om 15u en aankomst rond 17u. Ze geven die dag alvast vrij zonnig weer. Deelname is gratis!

Ook blijft onze Youth verder trainen op zondagnamiddag gedurende de maand november!

Komende weekends met de winter voor de deur zal het clubhuis enkel open zijn op zaterdag van 10u tot en met 13u. Op zondag van 10u tot en met 18u. De openhaard zal jullie harten verwarmen!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Youth Dinner & Party op vrijdag 30 november

Op vrijdag 30 november gaat de Youth Dinner & Party door in Alberta. Naast de traditionele party wordt vooral ook Evi Van Acker in de bloemetjes gezet die dag voor haar prachtprestatie op de voorbije olympische spelen.
Inschrijven voor het diner kan voor € 25,00/persoon en alle opbrengsten van die avond gaan integraal naar het Youth RBSC Racing Team.
Jong en oud zijn van harte welkom om de prestaties van Evi Van Acker mee te vieren.

Inschrijven dient vooraf te gebeuren via laurent@rbsc.be

Aanvang Dinner om 20:00.

Aanvang Party om 22:00.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven