Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Woensdag 28 november 2012
Op naar de examens

Beste Leden,

In november heeft onze basis te Heusden niet stilgestaan. De trainingen van de Youth liepen door tot en met 25 november en we hebben dit in schoonheid kunnen afsluiten met pannenkoeken. Daarnaast waren Sebbe en Michaël Pirenne er ook bij om deze laatste training af te ronden.

De herfstwandeling op 11 november was een succes met bijna 100 deelnemers. Het was een mooie wandeling die zowel startte en aankwam langs de oevers van ons meer. Vele mensen beseften langs de oevers over wat een mooi domein de club beschikt.

De komende weken staan helemaal in het teken van de voorbereiding van 2013, alsook het definitief inrichten van Leslokaal en werkruimte in de loods.

Tijdens de maand december zal het clubhuis te Heusden gesloten zijn.
 

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie en diner 19 januari 2013

In 2013 organiseert de RBSC een nieuwjaarsreceptie en een diner. Dit jaar zullen deze gecombineerd doorgaan op 19 januari in de Sailing Queen te Langerbrugge om 17u30. Een leuke kans om nog eens bij te babbelen tijdens de wintermaanden, maar hier worden vooral ook de RBSC jeugdleden beloond voor hun prestaties en deelnames aan nationale & internationale wedstrijden.

De jeugdleden die aan volgende voorwaarden voldoen krijgen van de RBSC een financiële tussenkomst:

• Deelname aan een EK en/of WK
Onder de 25 jaar oud zijn
• EK of WK onder de RBSC vlag gezeild hebben / in naam van de RBSC
• voor 15 december een mail sturen naar teun@rbsc.be en of laurent@rbsc.be met daarin vermeld het behaalde resultaat op het EK en/of WK en het inschrijvingsgeld dat je daar betaald hebt.
Zelf aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie om de tussenkomst in ontvangst te nemen.
Door deze en andere mooie inspanningen voor haar jeugdleden, hoopt de RBSC jullie talrijk te mogen begroeten op 19 januari om 17u30 in Langerbrugge.
Na de nieuwjaarsreceptie organiseert de RBSC ook haar nieuwjaarsdiner in de Sailing Queen in Langerbrugge op 19 januari om 19u. Voor de prijs van 30€ (zonder drank) per persoon kunnen jullie die avond mee genieten van een menu.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar nicky@rbsc.be voor 10 januari.

We hopen jullie allemaal terug te zien op 19 januari. “
 

Upcoming events:

Vrijdag 30 november: Youth Party - Clubhouse Alberta

Zaterdag 19 januari:  Nieuwjaarsparty & Diner

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven