Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
3.12.2012
Seizoen 2013

Afgelopen vrijdag hebben we met een spetterend feest het seizoen 2012 afgesloten. Dit is meteen ook het startschot om al van het aankomende seizoen 2013 te beginnen dromen.
Wij hebben alleszins niet stil gezeten en hebben al een eerste voorlopige kalender in elkaar gestoken die jullie via volgende link kunnen bekijken. Meer info over het programma volgt snel, maar zo hebben jullie al een eerste idee van

Een extra woordje uitleg hierbij:

Dragoon & C3 zeilers:

Deze voorlopige kalender is ongeveer dezelfde als deze van vorig jaar. We starten weer met de legendarische Paasstage tijdens de tweede week van de paasvakantie. De kostprijs van dit programma zal in dezelfde lijn blijven als deze van de vorige jaren.
Dragoons kunnen van de RBSC gebruikt worden, C3's dienen zelf aangekocht te worden. Net zoals vorig seizoen gaat de RBSC zijn voorkeur van C3 voor de jeugd uit naar de Hobie Max en de SL 16. Andere C3's zijn ook nog steeds welkom.
De beste C3 zeilers uit deze groep kunnen in de loop van het seizoen doorgroeien naar de topgroep van C3.

Topgroep C3:

Deze voorlopige kalender staat op het tweede tabblad.
Bij de topgroep behoren momenteel volgende teams:

- Aurelie en Emma
- Henri en Emilie
- Alec en Marie
- Stef en Thomas

Dit is een meer gedreven kalender met extra trainingsdagen die start met de krokusvakantie. Met deze groep mikken we op topprestaties op Europees- en wereldniveau.
Gezien het hogere aantal trainingsdagen, is de kostprijs voor deelname aan dit programma ook hoger dan vorig jaar.

Topgroep F16:

Deze groep heeft al met ons aan tafel gezeten om de voorlopige kalender te bespreken. Enige verandering aan deze kalender is dat de trainingsstage in Hyeres ook tijdens de krokusvakantie valt aangezien de meerderheid dit zo gevraagd heeft. Zeer belangrijk voor deze groep is om dringend werk te maken van de aankoop van de boten aangezien de krokusvakantie al binnen 2 maanden valt!
Ook bij deze topgroep ligt de kostprijs van deelname hoger dan afgelopen seizoen gezien het hogere aantal dagen begeleiding.

We wensen iedereen veel succes met de examens!


Komende Activiteit:

19 januari: nieuwjaarsreceptie & diner om 17u30 in Langerbrugge waar ook de jeugd een financiƫle tussenkomst krijgt van de RBSC voor hun deelnames aan EK's en WK's! Meer info via volgende link. Vergeet niet jullie palmares van deelname aan EK's en WK's door te sturen naar laurent@rbsc.be om de financiƫle ondersteuning te kunnen krijgen.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven