Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
5.12.2012
Aanvulling kalender seizoen 2013

Na onze newsletter van eergisteren, hebben we van sommigen de vraag gekregen hoe de selectie gebeurt tussen de trainingsroep C3 en de topgroep C3. Er werd ons ook gevraagd hoe je van groep kan veranderen. Een zeer terechte vraag die we graag zo transparant mogelijk beantwoorden... Via volgende link op de site geven we jullie hier wat meer uitleg over. Aarzel niet om ons te mailen of bellen als je hier vragen over hebt.

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie en diner 19 januari 2013

In 2013 organiseert de RBSC een nieuwjaarsreceptie en een diner. Dit jaar zullen deze gecombineerd doorgaan op 19 januari in de Sailing Queen te Langerbrugge om 17u30. Een leuke kans om nog eens bij te babbelen tijdens de wintermaanden, maar hier worden vooral ook de RBSC jeugdleden beloond voor hun prestaties en deelnames aan nationale & internationale wedstrijden.

De jeugdleden die aan volgende voorwaarden voldoen krijgen van de RBSC een financiële tussenkomst:

• Deelname aan een EK en/of WK
Onder de 25 jaar oud zijn
• EK of WK onder de RBSC vlag gezeild hebben / in naam van de RBSC
• voor 15 december een mail sturen naar teun@rbsc.be en of laurent@rbsc.be met daarin vermeld het behaalde resultaat op het EK en/of WK en het inschrijvingsgeld dat je daar betaald hebt.
Zelf aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie om de tussenkomst in ontvangst te nemen.

Door deze en andere mooie inspanningen voor haar jeugdleden, hoopt de RBSC jullie talrijk te mogen begroeten op 19 januari om 17u30 in Langerbrugge.
Na de nieuwjaarsreceptie organiseert de RBSC ook haar nieuwjaarsdiner in de Sailing Queen in Langerbrugge op 19 januari om 19u. Voor de prijs van 30€ (zonder drank) per persoon kunnen jullie die avond mee genieten van een menu.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar nicky@rbsc.be voor 10 januari.

We hopen jullie allemaal terug te zien op 19 januari. “
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven