Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
RBSC in literaire vorm

Beste vrienden en leden ,

Nu het seizoen 2012 volledig afgesloten is, blikken we al vooruit naar het komende seizoen, de kalenders voor wedstrijden, verbeteringen aan de infrastructuur en de manier waarop de weergoden ons zullen verrassen. Er zijn heel wat plannen en vooruitzichten, want 2013 wordt voor de club een bijzonder jaar. We vieren dan namelijk ons 150-jarig bestaan. De RBSC is in 2013 anderhalve eeuw oud en maakte sinds de oprichting in 1863 heel wat mee.

Dat alles zal op verschillende manieren gevierd worden. Om te beginnen met de publicatie van de geschiedenis van uw favoriete club in een prachtig boek met talrijke foto’s en boeiende anekdotes.

Elk gezin met ten minste één RBSC-hoofdlid krijgt tijdens het seizoen 2013 een gratis exemplaar aangeboden. Behalve een collectors item voor de leden is het boek natuurlijk ook een prachtig relatiegeschenk. Als RBSC-lid kunt u daarom extra exemplaren bestellen aan de voorintekenprijs van € 49 per boek, inclusief 6% btw (de reguliere verkoopprijs bedraagt € 79).

Die voorintekenactie loopt tot 15 januari 2013. Om boeken te bestellen stuurt u een mailtje naar nicky@rbsc.be met de vermelding van uw (facturatie)gegevens en het aantal gewenste exemplaren.

Bedankt allemaal, voor jullie steun en medewerking.

We wensen jullie alvast prettige eindejaarsfeesten en een gelukkig & voorspoedig 2013!

Het RBSC-team
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven