Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
11.01.2013
Nieuwjaarsreceptie

Op 19 januari klinken we samen om het nieuwe jaar goed in te zetten. De receptie start om 17u30 in de Sailing Queen, ons clubhuis in Langerbrugge.

Vele van onze jeugdzeilers zullen hier ook een cheque in ontvangst mogen nemen voor hun prestaties op EK's en WK's van afgelopen jaar. Het doet ons ontzettend veel plezier om te zien dat er ieder jaar terug vele jeugdleden zijn die de RBSC rond de wereld vertegenwoordigen op de wedstrijden. Het spreekt dan ook voor zich dat de RBSC deze jongeren dan ook graag een financiële ondersteuning geeft.

Na de receptie organiseert de RBSC een Nieuwjaarsdiner, voor de prijs van 30€ per persoon (zonder drank, te storten op rek BE75 2900 5393 5051) kunnen jullie die avond mee genieten van volgend menu:

Terrine van ganzenlever met uienconfituur
Kabeljauwhaasje op een bedje van spinazie met witte wijnsaus en puree
Tarte tatin met vanille ijs
• Koffie

Inschrijven voor de diner kan door een mail te sturen naar nicky@rbsc.be voor 15 januari. Graag vernemen wij ook jullie aanwezigheid indien jullie alleen voor de receptie komen.

Info avond Youth RBSC Racing Team

Op vrijdagavond 25 januari om 20u nodigen we jullie graag uit in onze basis van het Zoute voor een info avond over ons programma van 2013.

De kalender hebben jullie al ontvangen en kunnen jullie via deze link altijd terug vinden.

Nodig gerust ook geïnteresseerde vrienden en kenissen uit als je denkt dat zij hier interesse in hebben en ook goed in ons jeugdteam zouden passen.

Gelieve voor 23 januari via mail naar laurent@rbsc.be jullie aanwezigheid te bevestigen.


En aan de blokkende studenten, veel succes met de examens!!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven