Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
11 januari 2013
Water Afgesloten

Tijdens het vallen van de eerste schuchtere sneeuwvlokjes, hebben we het water afgesloten. Dit omdat er vorst wordt voorspeld voor de komende week.

Als er nog leden zijn die de tijd niet hebben gevonden om hun vaartuig winterklaar te maken dan is het nog niet te laat. Maar je maakt er beter NU werk van!

Onderbrekingen Walstroom

Vandaag is er een stroomonderbreking geweest omwille van herstellingswerken en onderhoudswerken aan hoofdaansluiting.

In de loop van volgende week beginnen we met het terugplaatsen van de steigers. Hierbij is het onvermijdelijk dat de stroom nogmaals zal onderbroken worden. Volgens de planning zou de jachthaven op 25 januari weer operationeel moeten zijn.

De winterliggers die verplaatst werden voor de baggerwerken kunnen hun boot verplaatsen vanaf eind januari of mogen ook wachten tot begin april.

Allen Welkom op de Nieuwjaarsreceptie en -diner

In 2013 organiseert de RBSC een nieuwjaarsreceptie en een diner.
Dit jaar zullen deze gecombineerd doorgaan op 19 januari in de Sailing Queen te Langerbrugge om 17u30. Een leuke kans om nog eens bij te babbelen tijdens de wintermaanden, maar hier worden vooral ook de RBSC jeugdleden beloond voor hun prestaties en deelnames aan nationale & internationale wedstrijden.

De jeugdleden die aan volgende voorwaarden voldoen krijgen van de RBSC een financiële tussenkomst:

• Deelname aan een EK en/of WK
Onder de 25 jaar oud zijn
• EK of WK onder de RBSC vlag gezeild hebben / in naam van de RBSC
• voor 15 december een mail sturen naar teun@rbsc.be en of laurent@rbsc.be met daarin vermeld het behaalde resultaat op het EK en/of WK en het inschrijvingsgeld dat je daar betaald hebt.
Zelf aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie om de tussenkomst in ontvangst te nemen.

Door deze en andere mooie inspanningen voor haar jeugdleden, hoopt de RBSC jullie talrijk te mogen begroeten op 19 januari om 17u30 in Langerbrugge.
Na de nieuwjaarsreceptie organiseert de RBSC ook haar nieuwjaarsdiner in de Sailing Queen in Langerbrugge op 19 januari om 19u. Voor de prijs van 30€ (zonder drank) per persoon kunnen jullie die avond mee genieten van een menu.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar nicky@rbsc.be voor 10 januari.

We hopen jullie allemaal terug te zien op 19 januari.
 

RBSC op BBS

Je vindt ons dit jaar - na enkele jaren afwezigheid- opnieuw op de Belgian Boat Show.

Ons boek voor het 150-jarig bestaan zal er te koop zijn. Ook wordt het hele jubileumprogramma in detail uit de doeken gedaan. En uiteraard is er veel meer!

Hopelijk tot dan!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven