Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
17 januari 2013
Openingstijden voor januari en februari

Beste leden,

Het jaar is terug begonnen en we kennen eindelijk echte winter. Sneeuw, aangevroren mist, mooie winterbeelden, hier en daar wat mensen die de stoep van dichterbij zien dan dat ze zouden willen en daarenboven de kans om sneeuwballen te gooien ... . Zoals het er nu naar uitziet zal deze winterprik blijven duren en wie weet kunnen we binnenkort schaatsen op het Damslootmeer. Ik hou jullie hiervan zeker op de hoogte!

Graag laat ik jullie ook weten dat het clubhuis de windroos na een jaarlijks verlof tijdens december en begin januari, nu terug open is. Wij zullen open zijn tussen 10u en 13u zowel op zaterdag als op zondag. Ideaal voor een uitgebreide apéro!!!

Wisten jullie dat na de newsletter van 25 december er 16 mensen zijn komen zeilen op de 26ste. Het was echt de max en voor herhaling vatbaar eind december dit jaar als het weer het toelaat... . Nogmaals dank aan alle aanwezigen om mij een prachtige afronder van het jaar te laten meemaken!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC team

Teun

 

Allen Welkom op de Nieuwjaarsreceptie en -diner

In 2013 organiseert de RBSC een nieuwjaarsreceptie en een diner.
Dit jaar zullen deze gecombineerd doorgaan op 19 januari in de Sailing Queen te Langerbrugge om 17u30. Een leuke kans om nog eens bij te babbelen tijdens de wintermaanden, maar hier worden vooral ook de RBSC jeugdleden beloond voor hun prestaties en deelnames aan nationale & internationale wedstrijden.

De jeugdleden die aan volgende voorwaarden voldoen krijgen van de RBSC een financiële tussenkomst:

• Deelname aan een EK en/of WK
Onder de 25 jaar oud zijn
• EK of WK onder de RBSC vlag gezeild hebben / in naam van de RBSC
• voor 15 december een mail sturen naar teun@rbsc.be en of laurent@rbsc.be met daarin vermeld het behaalde resultaat op het EK en/of WK en het inschrijvingsgeld dat je daar betaald hebt.
Zelf aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie om de tussenkomst in ontvangst te nemen.

Door deze en andere mooie inspanningen voor haar jeugdleden, hoopt de RBSC jullie talrijk te mogen begroeten op 19 januari om 17u30 in Langerbrugge.
Na de nieuwjaarsreceptie organiseert de RBSC ook haar nieuwjaarsdiner in de Sailing Queen in Langerbrugge op 19 januari om 19u. Voor de prijs van 30€ (zonder drank) per persoon kunnen jullie die avond mee genieten van een menu.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar nicky@rbsc.be voor 10 januari.

We hopen jullie allemaal terug te zien op 19 januari.
 

RBSC op BBS

Je vindt ons dit jaar - na enkele jaren afwezigheid- opnieuw op de Belgian Boat Show.

Ons boek voor het 150-jarig bestaan zal er te koop zijn. Ook wordt het hele jubileumprogramma in detail uit de doeken gedaan. En uiteraard is er veel meer!

Hopelijk tot dan!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven