Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
05.03.2013
HERINNERING INSCHRIJVEN YOUTH 2013

INSCHRIJVEN VOOR HET YOUTH RBSC RACING TEAM

Kan door het document via deze link ingevuld terug te sturen naar laurent@rbsc.be voor 6 maart.


Op 1 februari hadden we de info avond om wat meer uitleg te geven over de werking van het Youth RBSC Racing Team en het seizoen 2013.

Hierbij kregen we de terechte opmerking dat er een groot verschil zat (onderling en ook ten opzichte van 2012) in aantal zeildagen voor de C3 zeilers die wel of niet in de topgroep zaten. We hebben daarom de kalenders nog eens goed bekeken en heraangepast. Er zijn niet alleen data bijgekomen, maar er zal ook naar een extra trainer gezocht worden om beide C3 groepen op die dagen de gepaste aparte omkadering te geven. Door het niveau verschil dienen we ook extra aandacht/trainingen te voorzien enkel voor die topgroep. Tijdens het seizoen kan er nog steeds beslist worden door de trainers om teams extra bij de topgroep op te nemen of eruit te halen. De hernieuwde kalender vinden jullie via volgende link.
Er zijn ook nog kleine aanpassingen in data, dit is de laatste correcte versie!

Het verslag van de info avond kan u hier terug vinden. Zo kunnen ook zij die afwezig waren alles rustig doornemen. Door de wijziging in de kalenders is ook de deelnameprijs voor de C3 groep iets gewijzigd.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen hebt!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven