Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
12 maart 2013
Swell Clean Beach Cup powered by Eneco.

 Zoals elk jaar nemen wij terug deel aan de wereldwijde actie tot het opruimen van al onze stranden. Dit jaar zal dit plaats vinden op 24 maart. Schrijf deze datum alvast in uw agenda. De Belgische surfclubs verenigen zich en maken hun strand/surfspot schoon tijdens de eerste zondag van de lente. Vorig jaar namen 35 landen en 50.000 vrijwilligers op 1.230 locaties deel, ze haalden 38 volle autobussen afval van het strand. Wij (België) droeg een grote steen bij met 1176 deelnemers die 7,6 ton afval van 36 kilometer strand haalden. Swell bezorgt elke club een dorstlespakket (met dank aan Coca Cola) voor de deelnemers maar enkel de club met het grootst aantal deelnemende opruimers wint de SWELL CLEAN BEACH CUP en krijgt op zondagavond een custom made surfboard van de hand van Flow & Soul shaper Angelo De Meulenaere!
Partners ENECO en Studio Brussel geven aan deze editie een communicatieve boost dus wij hopen deze editie op nog meer volk!

Meer info: www.cleanbeachcup.be

Op Facebook: www.facebook.com/cleanbeachcup

Start nieuwe seizoen

 Beste leden en vrienden ,

Het is bijna zo ver. We zijn bijna klaar om aan een nieuw zeilseizoen te beginnen. Dit jaar bieden wij als bij wijze van test de mogelijkheid om uw boot op het strand te plaatsen vanaf 15 maart. Dit is bedoeld voor diegenen die werkelijk van plan zijn te zeilen in de maand maart. Er worden voorlopige ligplaatsen toegewezen. Aangezien de zeewatertemperatuur nog aan de lage kant is, wordt er verwacht dat jullie tip-top in orde qua veiligheidsuitrusting zoals GSM, vuurpijlen, droogpak,peddels, anker, kompas. 

Met de huidige temperaturen lijkt het erop dat een weekje wachten de betere beslissing wordt.

Vanaf 1 april worden de definitieve ligplaatsen toegekend. Iedereen krijgt zijn gebruikelijke ligplaats terug. 

Zaterdag 13 april om 19h heffen we het glas op een nieuw seizoen. Jullie zijn natuurlijk allen van harte welkom.

0ok dit jaar terug een boordevolle kalender met activiteiten , van trainingen tot raid ( lees uitstappen ) , wedstrijden en ook sociale evenementen.

Hierbij de link naar onze wedstrijdkalender. Gelieve vooraf in te schrijven via deze link!

 

 

Iduathlon 14 april

 

Beste sporter!

 

Na 3 spectaculaire edities van de Aragas iDuathlon, kunnen we onszelf dit jaar met trots de grootste duathlon van België noemen! Op 14 april 2013 komt er een vervolg op de enige beach offroad Duathlon in België, die vaak omschreven wordt als "kort maar krachtig".

Aragas iDuathlon 2013 zal plaatsvinden op het strand van Duinbergen (Knokke-Heist) ter hoogte van onze club. De organisatie opteert dit jaar weer voor een sprintversie 5 km run / 22 km bike(mtb) / 2,5 km run.

Inschrijven

Inschrijven kan ENKEL VOORAF op www.iduathlon.be vanaf 1 December 10.30u. Daginschrijvingen zijn niet van toepassing! Het aantal deelnemers is beperkt. Wees dus snel!

Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij.

Prijzenpot

Mede dankzij onze partners, kunnen we dit jaar een serieuze prijzenpot van 1750 euro CASH aanbieden, we zijn er dan samen met hen alvast van overtuigd er een geslaagd evenement van te maken.

— See you @ the beach.

 

Jaarlijkse Algemene Vergadering

 Dit jaar wordt onze Algemene Vergadering van onze club gehouden op 20 april te Duinbergen.

Alle leden en sympathisanten welkom

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven